Go On

On October 2, 2012, NBC ordered a full season of Go On, to contain 22 episodes :vozbud:

Никакво изненадување, со оглед на тоа што е втора најгледана серија на NBC и меѓу подобро гледаните нови серии сезонава. :)

Супер, не пратам рејтинзи ама веста ме израдува, заслужи Метју Пери. Дали забележавте во првата епизода неговата прва реченица е: "I'm Back!... I'm back and better than ever!" :)
Не мислам дека ова беше случајно, едноставно човекот има желба за докажување, имаше неуспеси после Friends и сака да покаже дека заслужува втора шанса. Среќен сум што овој пат нема да го прекинат и што ќе можам да го гледам најмалку една сезона.

Колку за информација, има нова епизода. Не е емитувана на NBC поради Сенди, ама ставена е на iTunes. За нас во превод тоа значи дека ја има на торент.

Колку за информација, има нова епизода. Не е емитувана на NBC поради Сенди, ама ставена е на iTunes. За нас во превод тоа значи дека ја има на торент.
Која е Сенди?

Каде? На Арена ја нема.

Што се случува со серијава, кога ќе продолжи?

Иначе читав пред некое време на порталиве дека Метју ја замолил Џенифер Анистон да се појави во серијата, но таа го одбила. И понудил и на Кортни Кокс да се појави исто во некоја епизода, но таа исто го одбила со образложување дека нејзиното појавување во неговата серија, може да и наштети на нејзината серија (за тие што не знаат Cougar Town), иако не гледам како би можело да и наштети, но нејсе...

Иначе читав пред некое време на порталиве дека Метју ја замолил Џенифер Анистон да се појави во серијата, но таа го одбила. И понудил и на Кортни Кокс да се појави исто во некоја епизода, но таа исто го одбила со образложување дека нејзиното појавување во неговата серија, може да и наштети на нејзината серија (за тие што не знаат Cougar Town), иако не гледам како би можело да и наштети, но нејсе...
Џубриња. И на Џои не сакаше никој да му дојде па мораше да го викне Гантер :)
Чендлер треба да ја викне Џенис. Римембер Џенис?

tumblr_mckzm3g3Q71rsme2fo1_500.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom