Го мразам овој клуб затоа што...

• Креатор на темата Креатор на темата JFK
  • Време на започнување Време на започнување
Па така како што сакаш ти ретко и да најдеш играч,сите ги земаат од негде на мали години и ги школуваат.Под тоа се подразбира твој играч.:tapp:

Реал Мадрид - најисфорсиран клуб во историјата на фудбалот, клуб на кралот, клуб кој знае да троши само пари и гледа само дали ги ќе ги врати без разлика на титулите (ова важи последните 6-7 години од кога почнав до толку да го мразам) и тие ја започнаа културата во Европа со давање толку многу пари по играч

Милан - едноставно околности што го мразам овај клуб од пред многу многу години :)

а да и сите тимови од јужниот сосед

Јувентус, БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈА заради педерската/наместена титула вс Интер пред добри 10-на години.

Манчестер Јунајтед затоа што се се извлекуват во продолжение

1. Реал Мадрид......мислам дека немора да објаснувам зошто, како:)
2. Манчестер Јунајтед - па веќе не бројам на колку утакмици се имаат вадено 90+, ама тоа можда и ќе го изедам некако, ама ноа федерастичното шо отиде у Реал органски неможам да го поднесам. Ама важно он хет-трик даде:)

Јувентусссссссссссссссс, од кога им земаа на Интер титула со судии у директен дуел!!!!!!!!!!!! за шампионска титула! На Роналдо кога не му свринаа пенал за у ЗАТВОР!!! и во следна акција пенал за Јувентус...:tapp::tapp:

Цел живот ќе ги мрзам за тоа (ЦЕЛ) не ни зборам за тоа колку други уткамции имаат местено абе Zingo не им е рамен :pos2:

Јувентус, БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈА заради педерската/наместена титула вс Интер пред добри 10-на години.

Добро бе до овај степен ли ги мразиш па на секои 5 дена се повторуваш :) или до трипот е ?:tv:

А во врска со мразењето-ниедна екипа што остава срце на терен не заслужува да биде мразена....а тие што се приправаат дека се повредени(глумат) и тие што местат натпревари заради материјална корист ...слободно во логор да се пратат.
Со тоа глумењето ваљда знаете кој глумат најмногу :smir: и на кого мислам.

Го мразам МИЛАН , зашо се стварно пацери и нечинат ... постојано се трудат нешо да напраат и пак со ... у рака :| ... а и навивам за интер од коа знам за мене :) иначе некој друг тим да мразам, нема само милан :S

Ги мразам Јувентус и Баерн Минхен и сегогаш ќе ги мразам !!! :toe:

Барса поради ривалството...Милан, Јуве, Интер(антипатични), Челзи, Ман.Утд., овие 5 што ги набројав не ги сакам ама ич.

БАрселона затоа што игра Меси,Реал , и Интер поради ривалството со Милан

Јас сум навивач на Манчестер Јунајтед.
1.РЕАЛ МАДРИД.Ако не им надроби некој никако да успеат да сркнат.Типичен расипничко мафијашки тим. Секоја година трошење пари на играчи од кои нема фајде.Донесување на тренери кои успеале со некој тим да изборат опстанок(исклучок Мурињо).Упропастувајки многу фудбалски кариери.И она што е најболно за сите фудбалски навивачи имаат 10 титули во лигата на шампионите.
2.Милан.Отсекогаш сум го мразел овој тим и не верувам дека некогаш ке го сакам.Прастари играчи.И најмногу ги мразам заради тројцата мафијаши Берлускони,Галијани и Амброзини.Плус сега имаат причина повеке за да ги мразам Роналдињо.Колку ми беше мерак кога ги згазивме со 4:0.
3.Ливерпул.Едноставно ги мразам.Плус Џерард.
4.Челзи.Тим преку нок.Е затоа и имаа толку успех во лигата на шампионите им го мразам цел тим со исклучок на Есиен.
5.Баерн Минхен.Мора да се мразат.Особено скарфејс.
6.Шити.Доџе једном са истока богат шеик црна ока......
...Убрзај ми срцу ритам,колко кошта ја не питам....И мора да кажам дека мразам некои играчи како:Џерард,Тери,Лампард,Анелка,Роналдињо,Амброзини Замброта,Рибери,Адебајор и неколку други.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom