old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Ако не сте задоволни - префрлете се И НЕ ЗАМАРАЈТЕ!!!! Имате уште 3 други провајдера.
Во случај да ги тужите би ве подржал, затоа што секако ќе го изгубите спорот пошто кога сте потпишувале договор убаво си пишува дека каналите се предмет на промена. Они ќе земат пари за тужбата и ќе си ги средат реоните каде што има послаб интернет затоа што претходниот оператор не си ја вршел работата како што треба, па сеа Blizoo треба да го вади од гомна.
Во случај да ги тужите би ве подржал, затоа што секако ќе го изгубите спорот пошто кога сте потпишувале договор убаво си пишува дека каналите се предмет на промена. Они ќе земат пари за тужбата и ќе си ги средат реоните каде што има послаб интернет затоа што претходниот оператор не си ја вршел работата како што треба, па сеа Blizoo треба да го вади од гомна.
плус сеа гледам нешо нови ресивери со снимање и паузирање.
. Телевизијата е мизерија... нетот иако имаат неограничен и голема брзина џабе паѓа секој ден и? сакаат човек да и плати па мене кога ќе ми падне зошто неми тргнат некој денар од сметка? а еднаш ми се случи да не ја платам и сабајлето станувам и нет немааа зашто? зошто вечерта закаснив за само 10 минути го затворија салонот не можеа ни ден да почекаат да го пуштат. а кога нема нет да и вртиш никој не дига све зафатени се мислам дека дефинитивно треба да си ги средат сите проблеми.
овие ако имаат поголеми брзини ама затоа пак паѓа по 5-6 пати во неделата а некогаш знае да се случи да нема ни 30 мин нет. a во cabletel незнаев што е паѓање на нет некогаш се случуваше само еднаш во 2 недели да падне