Гневни корисници на Blizoo во салон (видео)

Дали сте задоволни од дигиталната платформа на "Близу"

• Вкупно гласачи
    76

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ја искрено сум најнезадоволен од фиксната телефонија. мизерија невидена им е!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ко што рече некој погоре интернетот е сосема ок али програмата е катастрофа.Ко политичари пред избори се,само највувааат спортски телевизии.И да цел век се во преговори за СпортКлуб.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Оваа што урла на клипчево има психички проблем. Без разлика колку време имало прекин, на човек не би му се дерел така ради една ЕБАНА телевизија.
Ненормална. Гарант највеќе спиздела затоа што ја пропуштила последната епизода од Саваш.

First world problems ебаго. Немало цел ден телевизија, 500 денари плаќала, ајде да го „запалиме“ салонот и да му се истуриме на детето што трпи секакви срања за најскромната плата од сите присутни во салонот. Не ми е јасно само, што мислат дека ќе постигнат со викање? Демек вработениот таму намерно не сака да им помогне? Демек со викање, овој ќе им се исплаши и ќе им пушти телевизија? Да се издераваш вака во салон треба да ти фали нешто.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Пфффф глупости, сигурно после вакво урлање ќе ги услужат...
дечките таму што работат не се мајстори, им се укажува за некој дефект и они пријавуваат, тоа им е нивната работа, проблемот е погоре...

Јас користам само интернет од нив и можам да кажам 10/10, за тв и за фиксен не знам, но едно ми е нај нај мерак, уживам како кукате аууу спорт клуб, спорт клуб +, немаме вака онака, ептен ми се праи мерак.
вие сте потпишале договор без таа телевизија, не може вие да го условувате Близу за да ја стават таа телевизија, изборот е ваш, вие сте го направиле а политиката на Близу е таква како што гледате, многу ефтини цени, поготово за интернетот а големи брзини, приоритетот на нив им е тоа, е што вие сакате за тие пари да ја имате и спорт клуб е тоа малце тешко, а со доплата доколку би било, би било поскапо од ONE и T-home, па после ќе се кука ауу зашто од најефтини биднаа најскапи...

Имате T-home, ONE, земете си ресиверче и гледајте.

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Пфффф глупости, сигурно после вакво урлање ќе ги услужат...
дечките таму што работат не се мајстори, им се укажува за некој дефект и они пријавуваат, тоа им е нивната работа, проблемот е погоре...

Јас користам само интернет од нив и можам да кажам 10/10, за тв и за фиксен не знам, но едно ми е нај нај мерак, уживам како кукате аууу спорт клуб, спорт клуб +, немаме вака онака, ептен ми се праи мерак.
вие сте потпишале договор без таа телевизија, не може вие да го условувате Близу за да ја стават таа телевизија, изборот е ваш, вие сте го направиле а политиката на Близу е таква како што гледате, многу ефтини цени, поготово за интернетот а големи брзини, приоритетот на нив им е тоа, е што вие сакате за тие пари да ја имате и спорт клуб е тоа малце тешко.

Имате T-home, ONE, земете си ресиверче и гледајте.
Извини arso кога се потпишуваа договорите листата на канали не беше ни блиску од оваа сегашната. Доволно е само "ППВ" каналите да се споменат дека ги укинаа, тие беа 5 канали, плус од 1 Јануари укинаа уште 16 канали. За жал со потписот на тој договор немаме законски права за покренување на судска постапка, но самиот оператор ќе биде казнет по завршувањето на договорите на сите незадоволни корисници кои ги имаат потпишано договорите врз основ на понуди кој се далеку од сегашните. Поздрав

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Извини arso кога се потпишуваа договорите листата на канали не беше ни блиску од оваа сегашната. Доволно е само "ППВ" каналите да се споменат дека ги укинаа, тие беа 5 канали, плус од 1 Јануари укинаа уште 16 канали. За жал со потписот на тој договор немаме законски права за покренување на судска постапка, но самиот оператор ќе биде казнет по завршувањето на договорите на сите незадоволни корисници кои ги имаат потпишано договорите врз основ на понуди кој се далеку од сегашните. Поздрав
Еми друже чим си свесен за тоа, зашто си го потпишал ?
Искрено не знам, не сум во тек со тоа, ја само сакав да спомнам за спорт клуб, бидејќи сите напнуваат со тој спортски канал, да можеле, да сакале да ги уметнат во нивните понуди ќе го стореле тоа, но очигледно ќе треба да поскапи телевизијата за 200-250 денари, така да нема да им се исплати....

јас моментално користам интернет од Близу за 500 денари, и Бум тв за 300 денари, 3 другари имаме земено 3 ресивери за 1 000ка, за мене добитна комбинација :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Едно потпишав, друго добив! :mad:
Кога потпишав ѕа дигитална телевиѕија не ми кажаа дека ѕа 6 месеци ќе гасат РТС, Б92, ХРТ, ЕУРОСПОРТ и се живо што вреди да се гледа ме остаија со Светплус и Коперникус :tapp:

А телефонот најсреќен сум кога РАБОТИ! Обично не се слуша ништо и не можеш да вртиш. УЖАС!

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491
Добро у кој век живеете па телевизијата да ви е битна? за данлоуд сте чуле? па мајку му стара, тоа што го има на нет, е едно 1000 пати поинтересно за гледање него она што на нашите мизерни телевизии го има! ај да се бунат стари луѓе за нив ок е, ама кога ќе видам некој на форум да плаче дека телевизијата не чинела ми се сере!

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Луѓе бре...не се blizoo криви....многу поголема е играта.

Телекабел и Boom-tv се тие што ја имаат моќта во свои раце.....ни закон ги интересира ни ништо.

Кога се одлучува кои канали да се укинат на државно ниво,тогаш само Blizoo го почитува тоа....останатите не ги боли уво.

И поради тоа се појавува не само нелојална конкуренција...туку нереална....и затоа сите плукаат по Blizoo за каналите.

п.с Прашајте ги сите што се на другите кабелски прикачени,дали и колку од нивните оператори ја испочитувале забраната,и ги укинале ХРТ,и РТС.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Во Велес пошо имаме еден наплатен центар, ко ќе дојде ред наеднаш да се исклучуе, во натре луѓево ко за вода ред чекаат..

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Ништо не му фали , барем кај мене .
Со интернетот скоро никогаш сум немал проблем, нормално освен кога има некој дефект ..понекогаш знае и да потрае .
За ТВ ... незнам, пошто на ТВ гледам само Discovery и супер е :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Супер си е интернетот бе што сакате, неограничено и тоа стварно неограничено. :)

М

Мартин`

Гостин
ја искрено сум најнезадоволен од фиксната телефонија. мизерија невидена им е!
Ќути не спомињај, ако те добијат или ти добиеш некого од 10 обид да повикаш број тоа е супер :pos:

Во Велес пошо имаме еден наплатен центар, ко ќе дојде ред наеднаш да се исклучуе, во натре луѓево ко за вода ред чекаат..
И ново отворија од пред 2-3 месеци, спроти Парадизо (под Авона) ..

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Абе да ти ебам простиот народ да ти ебам !!

Што ти се криви тие таму па да им се дереш на нив,они ли наредиле да се копа и исклучува ? тоа што им е речено,тоа кажуваат,ебате глуп народ ебате.Ај чаопријатно.

Kajgana Shop

На врв Bottom