Gmail

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Moze i mene nekoj da mi prati pokana.............

p.s Malku zadocneto a ............

A mozam li ako Dimitar mi prati pokana da i ja prepratam na drugarka mi vo Avstralija??? Ako moze,Dimitar pracaj edna,pliiiizz!!!

Не можеш да и ја препратиш, но можеш да ми го дадеш мејлот на другарка ти да и пратам на нејзе!

Не можам да пратам кој сака покана кој не! Затоа пишете ми пп (како што направи малборо лајт) и му пратив! Во пп-то пишете го и мејлот зашто тамо се праќа поканата

а, да и на сите на јаху кој не им стигнале поканите нека проверат во булк меил, тамо им се!

Zdravo decki
dali moze nekoj da mi kaze kako mozam da registriram mail vo gmail

a takov ne poznavam.
Zosto go napravile tolku komplicirano namesto da e kako yahoo hotmail i t.n.

Otvoriv account GMail a nemam gmail adresa, kako mozam da imam mail na *@gmail.com

Prateno.........proveri dali stigna

done......ako saka uste nekoj neka prati pp deka mnogu poretko ja otvaram temava nego pp

Новитет на „Google“

SpAcE_c0wb0y напиша:
Mnogu e terabajt. Kompjuter takov sakam, ne mail :D

Ima nekoj da prati uste nekoja pokana za gmail, ako nema komu da ja dade?

Denes "Google' planira da ja pusti vo promet novata test-verzija na alatki za svojot prebaruvac cija funkcionalnost moze da se prodolzi so voobicaeni kopcinja.
So ovie kopcinja korisnicite mozat direkno da se prebaruva po veb-stranici od "Google Toolbar 4 Beta".
Pedeset novi kopcinja-'alatki" ke bidat dostapni i ke mozat da se spustat na ovde.
Za site informacii potrebni okolu kopcinjata i nacinot na nivno koristenje moze da se odredi ovde.
Vazno e da se napomene deka korisnicite ke mozat sami da pravat kopcinja za prebaruvanje.
Ova se pravi mnogu ednostavno, so desen klik vo prozorecot za prebaruvanje[search] na stranicata i selektiranje na opcijata "generite custom search" .
"Google Toolbar 4 Beta"
mozat da go koristat korisnicite na "Internet Explorer", "Windows 2000" kako i onie so "Windows XP" . Proizvoditelite planirat da napravat i za onie so prebaruvacot "Firefox" .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom