Gmail

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јануари 2005
Мислења
169
Поени од реакции
1
Веб-сајт
www.neril.5u.com
Imat Novi Korisnici Kaj www.kajgana.com/forum koi seuste ne znaat za gmail mail service. Imam Uste 50 gmail invitations da pravam . ako nekoj saka da znae nesto poveke za gmail mail service neka prasvit ovde a ako nekoj saka gmail invite neka povelit slobodno.

Decki, neznam do koga ke idat so pokachuvanjeto na mail storage ali ova e stvarno dobro...

Koj nema otvoreno do sega, vednash da nadoknadi !!!

Za invites, pm me... imam polno!

p.s I vozdrzete se od komentari OOO VeGaS si ja otkril Amerika :lol:

ОоОо, Вегас го открил Gmail! :D
Се зафркавам, ама веќе имам еден солиден пакет од Yahoo со 2GB и еден од КАЈГАНА со "неам појма колку" МВ.
Така да - thanks. but no thanks. :wink:

Абе сака некој account на Gmail ај пишете дур сум расположен за раздавање ако не да си ги пишам за мене поканите а....... 40 GB охохохо јебига цел хард диск :lol: :lol: :lol:

Ova so Gmail mi e malce somnitelno :)

Mail storage-ot seuste se zgolemuva, a jas pazam na mojata zafatnina sto ja imam - procentualnata zafatnina nikako da se smeni. :D

Еј вистина јако е тоа на Gmail со 2 GB маил простор, а што е уште подобра работа иам 50 покани за Gmail незнам на кој да ги раздадам па да се поканам сам себе си т.е. да си напраам уште 50 account-ти и ќе иам 100 GB простор хехеххе интересно 2*50=100 :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom