Глупави испитни прашања

• Креатор на темата Креатор на темата HossDelgado
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 мај 2007
Мислења
35
Поени од реакции
1
Заборавив по кој испит беше ( ко ќе се сетам ќе ви кажам ),ама ова е најкретенското испит прашање што го имам видено.

Прашањето гласи

КОРИСТЕНА ЛИТЕРАТУРА

и студентите треба да ги напишат авторрите и книгите што се наведени како користена литература во книгата

И што? За што треба да дискутираме другите во врска со темава? Да пишуваме сите: „Леле колку кретенско прашање”, „Леле како може да се постави вакво прашање” и сл.?

Ајде ќе ја преименувам темава во Глупави испитни прашања, па ќе видиме каква судбина ќе ја снајде темава.

koga zavrsuva siluvanjeto?????????

- ODGOVOR koga ke vleze se ponataka e uzivanje!!!!!!

Глупави прашања...хммммм

Неможам да доловам бидејки за вас тоа ќе бидат логични прашања, а за мене глупави...

Пример... „Што подразбираме под поимот компјутер ?”
А подолу да опишуваш Mic-3 архитектура на процесори итн...

хехе

ОК де ,фала што ја сменавте да личи повеќе на ”тема”

инаку ми беше зборот КОРИСТЕНА ЛИТЕРАТУРА бе луѓе еееееј,што е следно ”број на страници ”???

Знам кога полагав матура и по предметот информатика кој го одбрав професорката ме праша што е монитор хаха, т.е. да и покажам што е монитор. хаха ја замолив за уште едно прашање зашто многу учев и не сакав да поминам со вакво прашање. А за користена литература знам, мене лично не ми е поставено такво прашање ама на другите да.

Кога полагав приемен за на факултет(германски јазик),имаше прашање:Реката _ _ _(не ми текнува која река беше)ја дели Германија со која од наведените земји?

Поо човече,па треба да те испрашуваат дали го знаеш јазикот а не географија на земјата.

ми беше зборот КОРИСТЕНА ЛИТЕРАТУРА бе луѓе еееееј

Што се чудиш бе... па нормално прашање е тоа :)
Мене повеќе пати ми се има паднато... пример да наброиш 10 труда од таа област што си ги прочитал и еден од нив да го анализираш, раскажеш... прашањето е добро, се стекнува навика да се чита дополнителна литература што е огромен плус, пошо од книга се учат само општи работи... :wink:

Глупаво прашање беше... на испит по предмет Информатика...
“Која е веб страната на факултетот?“ :uvo:

Кога полагав приемен имаше прашање:
"На кого му се обраќаат во Илијадата со зборовите : зеленоока убавице?":uvo:

Ke kazam eden vic, da vnesam malku svezina na temava:
Vleci studentov ispitni prasanja...
Prvo prasanje: Koga bila Krstonosnata vojna?
Studentot odgovara...
Profesorot: Kolku zrtvi imalo, kolega?
Studentot: Pa okolu...
Profesorot: Iminjata kolega, iminjata:pos2:

Zaklucok: ako profesorot saka nieden da ne go polozi ispitot ke najde some excuses:tapp:

Од кај бил Наполеон, а од каде Хитлер? (прашање на годишен тест по историја)

Од кај бил Наполеон, а од каде Хитлер? (прашање на годишен тест по историја)
Па добро е прашањево за осмооделенци :) 70% не би го знаеле, абе какви 70, 90%. Кај нас ОхриТ не знает мозокот кај им е сместен не пак Наполеон и Хитлер :)

Па добро е прашањево за осмооделенци :) 70% не би го знаеле, абе какви 70, 90%. Кај нас ОхриТ не знает мозокот кај им е сместен не пак Наполеон и Хитлер :)

Тестот беше на крај на прва година во гимназија, каде што оди „елитата :pos:“ од градот.

Обработка на книгата Скржавец од Тит Ливиј,лектира за 1 година.Мојата шлакната по македонски ме праша:
-Што купил Мегадор на пазар?

:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom