Гледате Fashion TV?

• Креатор на темата Креатор на темата зунза
  • Време на започнување Време на започнување

Гледате Fashion TV?

• Да

Гласови: 68 40,0%
  • Не

Гласови: 37 21,8%
  • Понекогаш

Гласови: 65 38,2%

• Вкупно гласачи
    170
Само кога има Fasion hot.Убави и згодни девојки,исончани по долна облека.Убаини!

да гледам.... скоро редовно.... пошо се интересирам
појше ги гледам машките ревии за да видам шо ке се носи....
и ги сакам ревиите на викотрија сикрет... ама не ги даават често :drk:
хахахахха

паааа после 12 саат гледам некогаш тоа :toe:

Кога имам време да...особено кога се работи за некоја машка колекција...па добивам после идеи што да си купам....Инаку ме нервира многу кога даваат некоја ревија за таа висока мода и тогаш одма менувам канал дека неможан да ги гледам.

Не гледам скоро никогаш.Некако не ми е интересно.Порано гледав некогаш ама накако не ми се свиѓаат моделите.Најчесто даваат работи кои никогаш не би можел да ги облечеш(пердуви на глава,горе гола или само една мрежа):uvo:

gledam koga svarno nema sto da pravam ili ne mi se spie a dene ne gledam imam drugi odvrski

..Гледам..да...обожавам кога даваат бекстејџ или мајк уп енд хаир стајл!! ..а и од ревиите...иако понекогаш ми се глупи со се она како ги китат манекенките..ама некогаш даваат и убави идеи за комбинација!!

Не глеам зашо тие женски (освен Адриана Лима :pipi:) се анорексични!

Јас по цел ден гледам FTV. Веќе во навика ми прерасна. Ги научив сите ревии, сите нови дизајнери и сите нови модели. Омилено нешто на FTV ми е : Fashion Destination. :pipi: Pozdrav.

Не гледам не ми е интересно.:kesa:

Хммм гледам ај да не претерам не постојано, ама често.Ревии,моделс так, шетањето по продавници интересно ми е .А и плус си наоѓам парчиња што ми се допаѓаат кои ми даваат интересни идеи за комбинации:pipi:

не гледам ...освен кога сум во McDonalds ... тоа го пуштаат цело време..:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom