Гласајте со No!

Ви текнува на педерската анкета АКО ПОЧНЕ ВОЈНА ШТО ЌЕ ПРАВИТЕ? Е ние гласавме за опцијата дека ќе седиме дома и ќе гледаме на ТВ и луѓе така би. Се тепаа педериве ние :tv: :vozbud: сакам некоја таква анкета пак кај педериве тогаш ги полудевме(иако на крај ни ги избришаа гласовите беше прекрасно додека траеше:smir:)

дајте да ги заебеме , да им се отвори анкета на нивен терен pblogs.gr со некое провокативно име , да полудат тотално - пример овде http://blogs.pathfinder.gr/?pblogs

Ајде давајте предлози :) ама двете прашања да бидат исто заебани ни за едното нити за другото да можат да гласаат :)

Ајде давајте предлози :) ама двете прашања да бидат исто заебани ни за едното нити за другото да можат да гласаат :)

Најдобро е да направиме и ние некој блог па да поставуваме анкети како што сакаме.

Најдобро е да направиме и ние некој блог па да поставуваме анкети како што сакаме.

може и така се сложувама ама викам пак прашањата да бидат заебани :)

луѓе 42%:vozbud: ајде само напред, ми стигнаа пораки и на facebook за ова од луѓе што не се членови на кајгана, значи масовно е проширена иницијативата
ајде, до вечер ќе ги достигнеме а од утре ги тепаме!!!

ајде ајде уште малку и во наша корист ке го обрнеме резултатот
од мене е гласано 20-30 пати:helou:

constantino
Australia
Reply »|Report Abuse|Judge it!|#2Thursday Jan 22

Judged:262211
Whats hellenic?

constantino
Australia
Reply »|Report Abuse|Judge it!|#7Friday Jan 23

Judged:372117
Eleni wrote:
Hellenic means greek. Hellas is the ancient greek word for Greece. The word Greece/ greek was imported during roman times.
Present Albania, Romania, Bulgaria, part of Turkey used to be greek. However, greek people do not claim this land back. They just want to protect the present land status.
Everything in Greece is imported:):):) Especially the people.....

Умрев од смеење типов ги ремети :oeoeoe:

Слободно можете да му се јавите сега на Појол :)

YES 7689 89%
NO 937 10%
Current Total 8626

Не сакам да ви го уништам натпреварувачкиот дух... Ама, ако ги стигнете, 071 511 421, да ми се јавите :)

И што менува анкетава? Ако тепат грците ке се смени името?, Или спротивно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom