Гласајте со No!

Alexander, Aleksandros, Александар
Philip, Filippos, Филип

Моето име:
Peter, Petros, Петар

Значи транскрипција само на лично име, како може ЛИЧНО ИМЕ ДА БИДЕ НЕЧИЈ ЗБОР ... интелегенција -0 :) додуша на западњациве доста му е и тоа да му го каеш зш и нивната интелегенција е толкава...

А од каде зборот МАКЕДОНИЈА е грчки, тоа ни сам незнам :)

ми ида ова да им го напрам:buum:
пак ко ќе прочитам FYROM уш толку ме фаќат нервоза...
ама колку шо приметив мојт само еднаш да се гласа

Ќе ги скинеме со анкетава тие само нека јадат Г....

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS
Леле што не грчки ретарди има по овие форумиве. Абе нив да им речат дека месечината е направена од сирење ќе поверуваат.

Добро ни оди, со оглед на тоа што почнавме од 10%.
Ајде гласајте !!!

Уствари наместена е анкетава колку и да гласаш НО кај нас останува исто или се намалува резултатот додека кај грцине се зголемува

Ама и со постови бидете активни, ја им влегувам у шеснаесетник и гледам голманчето нивно со смкнати гаќи и урла од задоволство.

Дали може некој од админите да ја направи темава sticky? Сепак да ја видат повеќе луѓе. Дури може и да се стави во сите подфоруми за да ја видат сите.
Се извинувам ако некој го има предложено ова пред мене, сепак само гласав и не ги прочитав сите коментари на темата.

Дали може некој од админите да ја направи темава sticky? Сепак да ја видат повеќе луѓе. Дури може и да се стави во сите подфоруми за да ја видат сите.
Се извинувам ако некој го има предложено ова пред мене, сепак само гласав и не ги прочитав сите коментари на темата.

а да гласаш уште едно 15-16 пати? :smir: :tv:

Супер идеја! Оди гласај и за мене 15 пати и за тебе таман 30 ќе ти излезат :)

YES 12297 60%
NO 7893 39%
Current Total 20190

Го видовте ли ова срање: "MACEDONIANS = GREEKS" petition!
http://www.thepetitionsite.com/1/macedonians-greeks

И пак нека тврдат забеганите дека гејлада бара само промена на име .
Нека си чукнат малку лејката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom