Гласајте со No!

Читајте го ова што е напишано од некој galileo256 од Германија на страна 56. Вика вака..

HI THERE
JUST want to say that the vote isn,t fair!!!
The skopijans voted 20-30 times and more with ,,NO,,
In te largest skopijans forum ,,Kagana ,, there is a campaign for this vote
User ,,Slavijanski ,,wroted - I vote 25 times and will vote again in 5 min..
User ,,Strastniot,,- They are too much ,this greec gays.
PS .You kan vote more times if you clear your cookies in Extras - Internetoptions and vote again..
So how you kan see -thas a ,,normal ,,way for the skopians -with lies and ADULTERATIONS !!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ама како и да е, продолжете да гласате...

омг се најде некој паметен да им каже дека можат да гласаат повеќе пати, колку се глупи гејциве, како досега не сфатиле дека може:tapp:

се прашувам како дознале за форумов и кој е предавникот??

и не е важно, продолжуваме да гласаме, мене прозорчето со тој форум ми е нон стоп активно и на на секои 5-10 минути гласам и ја следам состојбата

Цел живот импотентен да шета предавничкото копиле што го напиша тоа.

Јас не знам шо се замарате со анкета на некој сајт
Ако ви е за да ви порасне слободно напрајте анкета на форумов со истоно прашање и ќе ги победиме.

ајт:salut:

ye

Читајте што оште е напишаго от предавникот:- galileo256 wrote:
And FYROM was been formed in 1991!!!!!
Skopians are bed ,poor quality bulgarians!!!
60 000 skopijans taked bulgarian pass , and about 100 000 waiting for this one this days..
Skopijans -go to the mother Bulgaria!!!
In Skopie there isn,t a history at all.
That is fantasy..!!
Half of this country have bulgarian pass ,the another part-serbian.
This people dont know who they are!!

a може повеќе пати да гласаш?:pos2:

Фала за странава ... Интересно е да читаш глупи преводи од глупи грци што вадат цитати од глупи грчки книги и те убедуваат дека александар е нивен ... а кога ке ги прашаш нешто логично ... одма мајка ти е курва ти си фиромстан итн итн =)

Обожавам да ги реметам !

Нешто мерак имам за тет-а-тет средба со Гејче...или уште поарно со оној шпиунот...

Еве прочитајте како на нас гледаат луѓето од надвор

: don forget to lick more US ass..btw: ist der neue US President Grouefsky freundlich!?! axxaxaax they r just USING U but ur too stupid to open yr eyes..ur just rediculous and let history and facts talk..for the time being: U DONT HAVE ANYTHING u just dream on bullshits..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom