Гласај за Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
scaled.php

kolku si se sakaat grcite cudo se

Е што ако сме последни, баш тоа што гледам дека никој не не` сака ми го полни егото. Плус, гарант гејциве гласаат како ненормални на сајтов.

Е што ако сме последни, баш тоа што гледам дека никој не не` сака ми го полни егото. Плус, гарант гејциве гласаат како ненормални на сајтов.
можеби имаат некоја геј грчка секта, која се собира у пет до дванаес на крф, кај што јадат таратур и гласаат на нет...ништо не се знае

Нема шанси да учествувам на некоја анкета што не ословува со гадното понижувачко име!:nenene:

Абе ајде да ги турниме Грчиштава.
Статус кво :pos2::pos2::pos2:
Со клипот не си далеку од вистината.

Ајде масовно гласање/ со 2 галса за Македонија и 1 против Грција

VotetheNation-Voteforyourcountryand.jpg

АУУУУ не ке да е на арно ова еј.Ајде масовно против гејците а за нашите.Мора да не снема од листата.
Али битно гејците водат.

Glasav pozitivno za nas a 2 pati negativno za Gejcite,posle 6 casa pak ke im sibnam uste 2 glasa i taka redovno na sekoi 6 casa,i pak na 6 casa...

Кој не сака да гласа за БЈР Македонија нека гласа слободно 3 поени против Гејлада!

Јас прв ја покренав иницијативата и на сите контакти од мсн им пратив барање да гласаат за македонија и да го препратат линкот, на моја сметка македонија дојде од 25 на 7 место во рок од некој 10 саата:vozbud::helou:

Се си мислам дека странава е посетувана само од кутрите балкански држави ... нема теорија држави како УСА и остали да имаат по 50 гласа ...а турците и грците по 12илјади =(

али ај ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom