Мистичен
Човек
E ќе видиш колкуНе знам ко поединци здружени неформално колку мојте масовно во анти кампања да одвраќате туристи - најверојатно ич....лол...

А шајките, може и со гз ќе ги исправаш

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E ќе видиш колкуНе знам ко поединци здружени неформално колку мојте масовно во анти кампања да одвраќате туристи - најверојатно ич....лол...
OnTop....Абе голобради момчиња... шо се уплашивте... мене денот ми коштат од 50 до 500 еур... не се замарам јас со тужби на некакви си вечни студенти и луѓе без животи... шо се здрвивте.. терајте си кампања...со срека да ви е... ама бујрум те да видите колку е полн градов...нека не ви е мака.... вие не мојте за имево да се изборите , не па за туристи овде да не идале??? не свакате колку сте маргинализирани???? се е ок.... типкајте и дробите тастатури... дури ние прајме камен и се котет пачкине.. се е ок... и онака само чаламот ви е вас скопјани останат.... а и ЈСП ке го забораев...лол...поззз
пс. како моев и пола град шипој и тоа горештините да ги заборам???
нешто сум рассеан денојве....
Србите имаат поговорка која вели "Немој кудити коња којег никад ниси јахала".Абе голобради момчиња... шо се уплашивте... мене денот ми коштат од 50 до 500 еур... не се замарам јас со тужби на некакви си вечни студенти и луѓе без животи... шо се здрвивте.. терајте си кампања...со срека да ви е... ама бујрум те да видите колку е полн градов...нека не ви е мака.... вие не мојте за имево да се изборите , не па за туристи овде да не идале??? не свакате колку сте маргинализирани???? се е ок.... типкајте и дробите тастатури... дури ние прајме камен и се котет пачкине.. се е ок... и онака само чаламот ви е вас скопјани останат.... а и ЈСП ке го забораев...лол...поззз
пс. како моев и пола град шипој и тоа горештините да ги заборам???
нешто сум рассеан денојве....
Фала ти Господе шо не сум искомплексиран умислен фраер од „метрополата“, туку обичен прост сељак од провинција, со чист град, најубаво езеро и мирен живот.
Се слагам.:wink:п.с Охриѓани бе, сваќате ли сега заш не го бива туризмот кајвас??? е од ваквите!!!
Тек наредната сезона што ќе се случува... :nesum:Во Охрид сезоната почна со малку туристи
Првиот ден на јули, кој го означува почетокот на главната туристичка сезона, не донесе многу гости на охридското крајбрежје. Градот е полупразен, а во хотелите, приватните апартмани и кај издавачите на соби има многу слободни места...
Изглеа летот на Америте, швабите, србите, холанѓаните им е откажана Македонците посекако не ги сакате па неидат
Бате уште ја немаш сватено суштината на топикот? Никој не ти бојкотира град, т.е ОХРИД никој не ти го бојкотира езерото никој не ти бојкотира 365 цркви, природни убавини... туку тие таквите кој се помногубројни, поединци моеш да ги наречеш оние вистинските тур. работници, јас лично не сум за бојкот и пак ќе дојдам во Охрид, ама на проверените места... ама сум за обучување на охриѓани за да бидат тур. работници.Се слагам.:wink:
Иначе имат лек и за нив.Ако добиеш лоша услуга во некој ресторан нема да одиш таму,и ако други добијат лоша услуга и тие нема да одат,газдата на тој локал веднаш сакал неќел ќе го смени однесувањето кон гостите.Немора да се бојкотира цел еден град заради некои поединци.Бојкотирајте ги поединците.Ете ја суштината на целиов топик.![]()