Гламстик - Секс Прашања

• Креатор на темата Креатор на темата Rokerot
  • Време на започнување Време на започнување
Како може женско на 13 години да знае што е тоа односи, свршување, сперма???

:pos:
Ех, Заптија. Кога јас бев шесто одделение на мобилни се вртеа клипови со неколку мои соученички во прилично... инкриминирачки зафати со фаци од прва - втора средно. Ако памтиш тоа и на Чуму беше тема.
--- надополнето: 6 јули 2013 во 14:10 ---
не се наивни како што ги мислиш....
ти може ги гледаш децана кај Ивце пивце што се возат или оние што пејат на Супер ѕвезда и не можеш да ги замислиш кај што прават муабети на тие теми ама ако ги заслушаш од некое ќоше би се изненадил. знаат повеќе и од нивните родители

Тие кај Ивце Пивце имаат по 7-8 години.

ахаххаха, нема шанси ова да е вистина.. сигурно некој отвара акаунти и се заебава :D

веќе 3 години имам секс со дечкото досега не сум забележала некакви промени се до пред некој ден кога ке се смејам малце се намокрувам во гаќите, тоа ми се случи 2-3 пати до сега. п.с не ми се мочаше во моментот.
Од што можи да биди, можно ли е мускулите да се олабаени?

Time for potty train!

vaka znaci imam decko i sega se muvame i jas mu sednuvam v skut nekogas,no neli normalno e pri baknuvanje vaginata da se vlazni sama od sebe i sega jas nosev helanki i mislam deka mnogu se osekase mokro :( vie sto pravite koga vi se slucuva ova...?

Незнам за вас , ама јас си ставам памперс , оти многу е мокро, дури онака како од чешма да тече.

ke mi go kaze li nekoj odgovorot na ova prashanje :( ova mene me zagrizuva, toj sega e za 3ta godina.. decko mi e i togas prv pat mu go drkav i sperma ne mu izleze, a poveke vreme go drkav i slucajno go fativ odozgore i mi izgledase raven, inace dignat mu beshe i normalna golemina e, strav mi e zosto e taka -.- sto mislite?

Чекај , чекај добро прочитав , трета година или трето одделение ?

здраво девојки... Маструбирав со тушот можно ли е да сум бремена??
Да ке родиш болер
xaxaxaxax

Ве молам да одговорите на другарка ми дали е можно да к.ра у вагина да влезат бидејќи гледало девојчето тројка уствари двајца батки обработувале девојка и сега на другаркава не и е јасно како можело два штрафа во еден мутер да влезат.
Сериозен е муабетов.

Ве молам да одговорите на другарка ми дали е можно да к.ра у вагина да влезат бидејќи гледало девојчето тројка уствари двајца батки обработувале девојка и сега на другаркава не и е јасно како можело два штрафа во еден мутер да влезат.
Сериозен е муабетов.

Нека и олесни, кажи и дека не може. Кратени се фрејмови.

:pos:
Ех, Заптија. Кога јас бев шесто одделение на мобилни се вртеа клипови со неколку мои соученички во прилично... инкриминирачки зафати со фаци од прва - втора средно. Ако памтиш тоа и на Чуму беше тема.

Одма го замислив тој моржот со бркоите "чуму овие примерни ученички ги примениле токму овие зафати? со нас во студиото се експертите..."

Одма го замислив тој моржот со бркоите "чуму овие примерни ученички ги примениле токму овие зафати? со нас во студиото се експертите..."

Имаше една легендарна изјава тогаш: Подобро да се ебат меѓу клупи место да се тепаат.

imam 12 god dali mozam da se skinam?

Секој пат кога имаме анален секс со дечко ми нормално со кондом го прави тоа и кје сврши во него, и после тоа некое време (10-15мин.) мене од газот ми тече некаква течност и не ми е јасно зашто е тоа така кога нема свршено во мене туку во кондомот ://

devojki, pred malce imav odnosi so eden koj ne mi e ni decko a imam samo 14. neznam ednostavno se sluci i posle toa ne me ni pogledna samo lezevme 5 min i stana i si zamina inace on e 16god. mislite li deka zgresiv?

Шо праат родителите на овие деца?

Леле која глупача сум. Нека пукнам,глупава колку сум.Се самозадоволував баш денес.Како не ми текна бе ГЛУПАЧА СУМ НЕВИДЕНА. нЕКА МИ ПРОСТИ ГОСПОД. ќе ми прости ли? се осеќам никако. Како можев бее аман.

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ГОСПОДЕ ПРОСТИ И ШТО СЕ РОДИ ТОЛКУ ГЛУПА АХАХАХАХХХА СЕА ПРЕД МАЛКУ ГО ИМАШЕ ПРАШАЊЕВО АМА ГО ИЗБРИШАЛЕ АХАХАХАХАХ ОМГ :facepalm::pos::pos::pos: НЕ МОЖАМ ПОВЕЌЕ ахахаххахаха

Прашање
Slusnav deka ako laptopot go stavas na nozete ke nozes da imas deca.Tocno e?Lele strav mi e jas sekogas go stavam na nozete :( nedaj bozee da nemam

Тоа предупредување важи за машки. Кога лежат, лап-топот да не биде на тестисите :D оти можечо да предизвика стерилитет.

Тоа предупредување важи за машки. Кога лежат, лап-топот да не биде на тестисите :D оти можечо да предизвика стерилитет.
Само за одредено време односно додека температурата е зголемена.
Барем јас така знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom