ГИВГИЛИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Jukka коа си ма ти моме? Нек ти даде Нипи МСН и да ми са јавиш сместа!!! :star:

Macedalien напиша:
Jukka коа си ма ти моме? Нек ти даде Нипи МСН и да ми са јавиш сместа!!! :star:
Маце,машко е :) :) :) а иначе ти ме немаш во мсн листата? не ме адна а?? :) затоа те најдов на скајп јас уште од тогаш..ај ела ќе ти објаснам што и како :) :)
се изнапишавме офф на темава :(
Гевгелијо мојааааааа,во срце те носааааааммммммм!!!!

Евва евва : јас ”моме” а он ”дете” да било :pos2: :pos2: :pos2:

Ne veruvum oti nekoj so porasnal vo Gevgelija mo`e da ka`e ne{to lo{o.Za sekoj negaviot grad si e najubav ama mislum oti tuka site mladi uzivat,sekoj so sekoj sa znae ,sa izleve ,sa {ete non-stop.Sea mo`e male~ka e ama za mene ne postoe poubavo mesto a i + tuka rastum i 99% od ubavi raboti mi sa slu~ile ba{ vo Gevgelija :je:

*nATASHa* напиша:
Ne veruvum oti nekoj so porasnal vo Gevgelija mo`e da ka`e ne{to lo{o.Za sekoj negaviot grad si e najubav ama mislum oti tuka site mladi uzivat,sekoj so sekoj sa znae ,sa izleve ,sa {ete non-stop.Sea mo`e male~ka e ama za mene ne postoe poubavo mesto a i + tuka rastum i 99% od ubavi raboti mi sa slu~ile ba{ vo Gevgelija :je:
ај сеа јас како Маце..одман рапорт,која Наташа и се` околу :) :) :) :) мило ми е што се множат Гевгеличани на форум!!!

гевгеличааааани, абе се опрае ли времето у вас? на 18 и 19 бев тамо на отварање на новото летно диско искиснав како глувче, ќе го биде ли времето нареден викенд да дојдам да се изжуркам :)

Е ми од кога знам јас кога а орварат Авата секогаш врне.... тие матурантите ич немат среќа :)

1 се на се сум бил у Гевгелија , шознам така го ишетав малце убав град е , али за Струмица треба да повежба оште малце , малце повеке ( без лудби )

Беех там0о сега брзо и да ви кажам еден од најубавите градови у Македонија (после ОхриТ ш‘р :)). Иначе многу интересно говорат Источно Македонски :) И ко ќе сум Гивгилија ко Грција да сам :)

MeToNo1[MkD] напиша:
1 се на се сум бил у Гевгелија , шознам така го ишетав малце убав град е , али за Струмица треба да повежба оште малце , малце повеке ( без лудби )
ako gledame taka kako sto to gi procenuvas nestata i strumica ke treba da poraboti uste mnogu za go stigne belgrad :icon_lol:

Coca-Cola1981 напиша:
гевгеличааааани, абе се опрае ли времето у вас? на 18 и 19 бев тамо на отварање на новото летно диско искиснав како глувче, ќе го биде ли времето нареден викенд да дојдам да се изжуркам :)
fala bogu se opravi druze..... na bazenot mislis, ama vremeto i4 ne ni se pogodi ....... slobodno vrata sekogas e otvorena za site dobro namerni clencinja ...... ve cekame i javete se, ke pieme po nekoja :party1:

Jukka напиша:
ako gledame taka kako sto to gi procenuvas nestata i strumica ke treba da poraboti uste mnogu za go stigne belgrad :icon_lol:

Хехе треба да поработи , малце кажавме а гев да стигне треба оште малце , абе малце , ного повеке :baeh:

mmm121 напиша:
Е ми од кога знам јас кога а орварат Авата секогаш врне.... тие матурантите ич немат среќа :)

Грешка си : за мојта матурска беше сончево, топло и ведро. И не са лафе за Авата туку за Базенут (Фатаморгана). :wink:

MeToNo1[MkD] напиша:
Хехе треба да поработи , малце кажавме а гев да стигне треба оште малце , абе малце , ного повеке :baeh:
Jea,рајт,секој за својот град,па и ние за нашиот,Струмица за ништо не ја бива,и на гевгелија и треба уште многу да ја стигне Струмица,т.е. да оди многу надолу,за да стаса до рангот на Струмица :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom