Германска манекенка се самоуби оти ја навредувале на интернет

• Креатор на темата Креатор на темата BloodyJesus
  • Време на започнување Време на започнување
A ovde se sobrale site lepotani i najpametni na svetot pa tresat zeleni. Dobro be, na koe nivo vi e moralot, karakterot, sto znam... vrednostite? Toa e poentata na zivotot? Da plukame? :facepalm:

A ovde se sobrale site lepotani i najpametni na svetot pa tresat zeleni. Dobro be, na koe nivo vi e moralot, karakterot, sto znam... vrednostite? Toa e poentata na zivotot? Da plukame? :facepalm:

Не, поентата ми е да ја жалам некоја глупача која се самоубила затоа што не успеала да ги промовира своите силиконски цицки во емисија за готвењето...

Ама затоа може сите да се истакнете со вашето преценето мислење? Односно - навреди? Е па не знам дали знаеш и ти и сите овде дека едноставно не можат сите да бидам убави и паметни како вас, ама тоа не значи дека не заслужуваат респект за тоа што се. Срамота е ова, плукање на кој ќе се стигне? Тоа ви прави да се насмеете и ви го исполнува денот? Навистина воодушевувачки, нема што...

камо сите да беа како неа, ова е доказ дека херои уште постојат!

а исто така имаше и еден филм со Дастин Хофман и Џон Траволта, кога Џон беше у банка да пљачка и као за момент бидна терорист, па бидна херој, па пак бидна терорит зависно од тоа како медиумите го прикажуваа, на крај го отепаа. :)

mislam deka nie sme najcvrstite luge na svetot MAKEDONCITE
u koja beda ziveeme ne site ali 30 % ziveat pa ne se davame zaglaveni so krediti site ne se davame a ovaa se ubila zosto ja navredil nekoj komentar od nebitni luge .....

Е па не знам дали знаеш и ти и сите овде дека едноставно не можат сите да бидам убави и паметни како вас, ама тоа не значи дека не заслужуваат респект за тоа што се.

Респект, за што?

Респект дека се убила затоа што не и поминале силиконските цицки?

:vozbud:

Мислам, стварно...

А што ако е убиство,а сакаат да биде прикажано ко самоубиство?Постои таква опција.

Зошто темава не е во Чек дис аут? :)

Штета, ја би и’ дала утеха

- изгубив 2 минути од животот, непотребно за едни цицки
кои не ги ни видов, подобро да свртев на друга тема

Секој ден умираат луѓе инстурирани од медиумите кои форсираат вредности на кои ниту едно теле не би го оставило својот измет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom