Генијалец заборавен од државата :S

• Креатор на темата Креатор на темата kapetan
  • Време на започнување Време на започнување

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
Срамота за државата!

„Измислил и своја азбука која има 33 букви. Сака да ја патентира и да ја понуди на „Мајкрософт“. Ја направил за да може да препишува на училиште, за да не знаат професорите што пишува на листовите што ги носел.“

Кој курац АЛ кога правеше топови овој кај беше :pos: Абе секој ропак има правено вакви глупости овој ГЕНИЈАЛЕЦ до курца , абе деца си играат со вакви работи не овој магаре наместо да фати да работи нешо тој топ направил од цевка , ГОЛЕМ ТАШАК . Па и хемикалиите му биле скапи.:pos:
Ај овој шо е идиот идиот е, ама овој новинаров прилепски шо отишол дури во подвис да прави интевју со ГЕНИЈАЛЕЦОТ :icon_lol:
Имам предлог до државата нека го пуштат да трча низ минско поле, посигурно и за идиотов и за сите околунего.

Јас измислив ,,муниција". Наместо дијаболи во тие пиштолите клавав зрнца од липине. Исто дејство, иста болка, за без пари.

А бе дечкото си има талент. Е сега дали е генијалец, не знам тоа баш.
искрено не го гледам како генијалец оти јас не видов никаква демонстрација на тоа шо има измислено/откриено. и плус тоа шо е финтата да пали таму барут као демек „измисливме топла вода!„?

Секој што очекува нешто од оваа држава. НЕ Е ГЕНИЈАЛЕЦ(не зборувам со повишен тон туку да се потенцира)

Барут, димни бомби, шо е ова бе е-магаре?

Додека не нитрира фенол или толуен не го признавам. :icon_lol:

Мене не ме јебе видеото и генијалецот туку дебилноста на прилогот, оние последни грчовити обиди на А1 да долови и направи нешто чисто да исплука против тиранската власт, која му забранила на генијот да прави топови и да пука кај му текне...

...цело време нешто ми иди да пукам да палам...

Се гледа дека дечкото живее блиску до Крушево. Прво црешово топче, сега малку поамбициозно. Ако! Ем топџија, ем побожен како Кирил и Климент. Може да отвори и Ресавска школа. Во собата кај што го вежба топчето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom