Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова како нашите политичари, "експерти", "интелектуалци".Ajde neka se smirat strastite..
A ti dali si normalenЈас сум тој што рекол дека не сакам да палам знаме старо 15 години , со цел да одмаздам знаме кое е неколку векови старо.
Просто не може , не е одмазда ако на соседот му кршам ’рѓано Југо , за тоа што тој ми го скршил BMW-то
???Kako sporeduvas toa koe zname bilo postaro?Kako sto vikas deka vaseto bilo postaro pa poveke ve bolelo a naseto ponovo demek pomalce da ne boli???
	Неговото вековно знаме во кое толку се колни е православен византиски симбол.А сонцето како симбол кај Македонците го има од памтивек.A ti dali si normalen???Kako sporeduvas toa koe zname bilo postaro?Kako sto vikas deka vaseto bilo postaro pa poveke ve bolelo a naseto ponovo demek pomalce da ne boli???
Patem SONCETO odsekogas se naogalo na znaminata na Makedoncite i toa so vekovi.Pa vidi dali edna cavka mutirana moze da bidi postara od sonceto.
NE MI SE VERUVA KOLKU GLUPI LUGE IMA!!!![]()
Јас сум тој што рекол дека не сакам да палам знаме старо 15 години , со цел да одмаздам знаме кое е неколку векови старо.
Просто не може , не е одмазда ако на соседот му кршам ’рѓано Југо , за тоа што тој ми го скршил BMW-то
	Бранко е КРИВ.
Зошто и како е можно прашајте ќе ви одговорам.![]()
Bas me interesira ovoj DRNDRN-ia sto bi odgovoril na ova.found in govrlevo 8.000 old
![]()
In the "World Almanac 2002" - The Macedonian Flag in Second Place
(Dnevnik, 29.12.2001) - The Macedonian flag is in second place in the selection of the editors of "World Almanac" for 2002. The ten of the best flags of nations according to the editors of the almanac are: first place the flag of Bhutan, then Macedonia, the third place is the flag of Kiribati, followed by Sri Lanka, Brazil, Canada, Japan, Switzerland, the Seyshell Islands and the flag of France in tenth place.
http://www.culture.in.mk/story.asp?id=1900&rub
Инаку исто вакво сонце е пронајдено и во кратово
The solar eight-ray symbol engraved in stone, discovered three years ago in the place Orlof Kamen near the village of Trnovec, Kratovo, by members of a mixed Macedonian - Italian crew, after it was properly returned to us in the Italian embassy in Skopje, will be placed in the Museum of Kratovo.
целата вест на следниот линк
http://www.culture.in.mk/story.asp?id=1901
Зошто и како е можно?
види вака бар нашето знаме не е српски симбол преземено од србите поточно од србинот катриотиќКуку леле стана твојата работа.
Почна нешто , држеше некој став , лека полека се откажа од се.
Рече дека барем вашите не палеле знамиња , оп слика , и уста затворена.
Рече дека не сте нападнале деца (У20 деца ли се) , а јас ти дадов пример кога за време на Јуниор Купот , младите играчи на Башкими цело време се гаѓаа од публиката , навредуваа , и на крај на тоа стање победија. Се обидувам да најдам извор , но моментално нема , ако прател некој Јуниор Куп , знае за настанот.
Мене не ми е мило кога некој како тебе би ме именувал со имиња за кои сомничам дека е самиот е во потешко дереџе.
Јас сум тој што рекол дека не сакам да палам знаме старо 15 години , со цел да одмаздам знаме кое е неколку векови старо.
Не ме навредувај , пошто нема како да ти се одмаздам , не сме еднакви.
Има такви на пример како тебе , што не ги боли упатена навреда , пошто се рачунаат многу ниско , ех голема работа ако тој ми го запали знамето , јас му ја опцув нацијата со сета таа историја.
Еве досега ти се одмаздувам со овие навредиве , но ако тебе ти дозволува културата да почнеш во посериозни навреди , јас ќе мора да се откажам , пошто немам рачун , од причина што ќе паднам ниско , тука пак доаѓа на сцена нееднаквоста , исплатливоста.

имате збор за сарказам во вашиот јазик?Тебе не ти кажувам додека не научиш Англиски.
имате збор за сарказам во вашиот јазик?