Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шпанските судии три пати не им имаат спичкано плус Вардар со Фленсбург ,секоја година не дупат од сите страни.....е па Германскиот сојуз ги мразит Мак.судии ...убаво ги спичкаа дојдоа на СП без заслуга....така им требаSe sramam sto nie kako makedonci vo imeto na sudiite ucestvuvame na ovaj skandalosen nastan. Posle ova Rakometot e unisten i nema vise nikakva verodostojnost. I nie sme naturulizali Vugrinec i Pripak ili Spancite go imat Sterbik ali ova e vise mizi da te lazam. Neka go dadat prvenstvoto odma na katar gjabe ke se macat drugite ova e apla kupeno od samiot pocetok.
Не е точно Карабатич земаше во Германија и Франција по 70 илјади евра месечно,за Шпанија не го имам прашано......Нико е најскапо платен играч во Европа.
Ко го знајш лично,прашај го шо ќе биди утре со Шпанија,да се опариме...Не е точно Карабатич земаше во Германија и Франција по 70 илјади евра месечно,за Шпанија не го имам прашано......Нико е најскапо платен играч во Европа.
Еве ти 6 сигурни за викендов да се опариш....со здравје да си ги трошиш ---8 коефициентКо го знајш лично,прашај го шо ќе биди утре со Шпанија,да се опариме...
Познат е Нико по то шо ги знај однапред резултатите од утакмиците...
Мајтапот настрана,и јас мислам дека е грешка,ко можи играч ко Мојсо да зема 200 К по сезона,тогаш големите играчи како Карабатиќ,Хансен,Дувњак и компанија нема шанса да играат за под 500 К по сезона....
За другите се сложвам,ама за Франција не...Еве ти 6 сигурни за викендов да се опариш....со здравје да си ги трошиш ---8 коефициент
Франција 1
Данска 1
Манчестер Јунајтед 1
Челзи 1
Реал Мадрид 1
Барцелона 1
За другите се сложвам,ама за Франција не...
Не би играл никако против Шпанија...
Овде се бива..не се игра оваа на конечен,барем не за поголема уплата...
Оваа ако ја дадат -52,53 ја стегам минус и ќе си кулирам до крај,без нервози..
Исто и Катар Т1 минус,со онаа одбрана шо ја играат Пољаците тешко дека Арапите ќе дадат повеќе од 22,23 гола преку сила...
Исто и Катар Т1 минус,со онаа одбрана шо ја играат Пољаците тешко дека Арапите ќе дадат повеќе од 22,23 гола преку сила...
Normalno pogresna.Погрешна проценка...знаев дека Катар финале ќе играат...не дека се многу јаки али скоро цело првентсво плус даваа...
Јас некни сите плус ги играв,сите ме паднаа.Normalno pogresna.
Jas ednas ja izigrav Polska minus 48.5 i 60 gola padnaa.![]()