Генерална дискусија за светското првенство во Катар

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде нов светски шампион во ракомет?

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Овие се сигурни извори.

Катар---Валеро тренерот 60 000 евра месечно нето.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/handboll/article20155633.ab
Ова што е објавено во шведскиот весник е 100 посто точно иако Косовац го негират ,но сигурен сум кртот е еден од овие четворица Косовац,Љубо Врањеш,Томас Ахнер репортер бившо лево крило играше во Германија,или Зоран Роганович.

Se sramam sto nie kako makedonci vo imeto na sudiite ucestvuvame na ovaj skandalosen nastan. Posle ova Rakometot e unisten i nema vise nikakva verodostojnost. I nie sme naturulizali Vugrinec i Pripak ili Spancite go imat Sterbik ali ova e vise mizi da te lazam. Neka go dadat prvenstvoto odma na katar gjabe ke se macat drugite ova e apla kupeno od samiot pocetok.

Se sramam sto nie kako makedonci vo imeto na sudiite ucestvuvame na ovaj skandalosen nastan. Posle ova Rakometot e unisten i nema vise nikakva verodostojnost. I nie sme naturulizali Vugrinec i Pripak ili Spancite go imat Sterbik ali ova e vise mizi da te lazam. Neka go dadat prvenstvoto odma na katar gjabe ke se macat drugite ova e apla kupeno od samiot pocetok.
Шпанските судии три пати не им имаат спичкано плус Вардар со Фленсбург ,секоја година не дупат од сите страни.....е па Германскиот сојуз ги мразит Мак.судии ...убаво ги спичкаа дојдоа на СП без заслуга....така им треба

Ova nema veze so Germanija ne imat osteteno i oni i Spancite. Da, bese nezasluzeno sto dojdoa na SP preku Wild Card ali na mestoto na Germanija mozese da bide sekoja druga reprezentacija i da go jade na ist nacin. Sudiite ne se idioti oni znaat koga e vazen moment vo natprevarot pa da dosudat vo korist na bilo koja ekipa. Ako vise si se odlucil na takvo nesto, komotno mozes so dva tri izklucuvanja vo klucni momenti ili penal da ja resis utakmicata vo tvoja korist. Vo Rakometo e taka deka za zal sudiite so nivnite odluki mozat da vliajat mnogu na krajniot rezultat. Kriteriumot i taka e haos na ova SP taka da od pocetok si imat postaveno standardi koj se razlikuvat od tie na Liga na shampioni. A ke se razlikuvat bidejki golem del ne sudat ni tavi natprevari. Moja Prognoza: Katar ke ja pobedi Polska i ke odi vo Finale so Francija najverovatno a tamu ke se vide dali ova ke se digne na nova dimenzija.

Не е точно Карабатич земаше во Германија и Франција по 70 илјади евра месечно,за Шпанија не го имам прашано......Нико е најскапо платен играч во Европа.
Ко го знајш лично,прашај го шо ќе биди утре со Шпанија,да се опариме...:D
Познат е Нико по то шо ги знај однапред резултатите од утакмиците...:cool:
Мајтапот настрана,и јас мислам дека е грешка,ко можи играч ко Мојсо да зема 200 К по сезона,тогаш големите играчи како Карабатиќ,Хансен,Дувњак и компанија нема шанса да играат за под 500 К по сезона....

Ко го знајш лично,прашај го шо ќе биди утре со Шпанија,да се опариме...:D
Познат е Нико по то шо ги знај однапред резултатите од утакмиците...:cool:
Мајтапот настрана,и јас мислам дека е грешка,ко можи играч ко Мојсо да зема 200 К по сезона,тогаш големите играчи како Карабатиќ,Хансен,Дувњак и компанија нема шанса да играат за под 500 К по сезона....
Еве ти 6 сигурни за викендов да се опариш....со здравје да си ги трошиш ---8 коефициент
Франција 1
Данска 1
Манчестер Јунајтед 1
Челзи 1
Реал Мадрид 1
Барцелона 1

Еве ти 6 сигурни за викендов да се опариш....со здравје да си ги трошиш ---8 коефициент
Франција 1
Данска 1
Манчестер Јунајтед 1
Челзи 1
Реал Мадрид 1
Барцелона 1
За другите се сложвам,ама за Франција не...
Не би играл никако против Шпанија...
Овде се бива..не се игра оваа на конечен,барем не за поголема уплата...
Оваа ако ја дадат -52,53 ја стегам минус и ќе си кулирам до крај,без нервози..
Исто и Катар Т1 минус,со онаа одбрана шо ја играат Пољаците тешко дека Арапите ќе дадат повеќе од 22,23 гола преку сила...

За другите се сложвам,ама за Франција не...
Не би играл никако против Шпанија...
Овде се бива..не се игра оваа на конечен,барем не за поголема уплата...
Оваа ако ја дадат -52,53 ја стегам минус и ќе си кулирам до крај,без нервози..
Исто и Катар Т1 минус,со онаа одбрана шо ја играат Пољаците тешко дека Арапите ќе дадат повеќе од 22,23 гола преку сила...

Јас играв па шта буде буде.....

Погрешна проценка...знаев дека Катар финале ќе играат...не дека се многу јаки али скоро цело првентсво плус даваа...

Погрешна проценка...знаев дека Катар финале ќе играат...не дека се многу јаки али скоро цело првентсво плус даваа...
Normalno pogresna.
Jas ednas ja izigrav Polska minus 48.5 i 60 gola padnaa.:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom