Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И кај ќе игра Саул покрај 100 играчи во средина? Млад е Саул, има време за него. Очигледно е играчи од чив тим се преферираат, можда е време репрезентацијава у Каталуња да ја прекрстат. Сигурен сум дека Мората и Васкез немаше да бидат повикани доколку се избацеше некоја млада фарсашка ѕвезда годинава на нивни позиции.Лукас Васкез и Бартра
Секако нема да ги играат ниту како замена во натпреварите ама до толку да се забегува со одредени играчи, стварно не ми е јасно.
Саул човече, нема место за Саул.Во иднина ќе биде еден од главните играчи во средината за репрезентацијата. Лел не ми се верува.
Па и овој Конте бе, Бонавентура и Жоржињо да не ги повикаш, а даваш шанса на Пароло и Џакерини.
За Лев и Хоџсон немам замерки.
Тиаго сигурно не. Така да на место ми е забелешката.Нема врска ако е млад.. Кој беше подобар од него 2016 од везњаците?
И на која позиција би играл Саул? Десно крило игра во Атлетико цела сезона.
Јас не гледам како би го вметнал Дел Боске во системот на Шпанија кој е тотално спротивен од тој на Атлетико. Сепак има огромна конкуренција во средината и Иниеста, Бускетс, Коке, Алкантара и Иско можат многу повеќе да придонесат од него.
Според составов би требало да играат со двоен пивот, а и Дел Боске имаше такви изјави.
Бускетс-Бруно
Силва-Иниеста-Коке/Нолито
Мората
99% вака ќе биде почетниот состав во средината и нападот
Па и Лукас Васкез е крило па не значи дека требал да биде повикан. Саул пола натпреварите ги изиграл како CM пола како крило. Па ете покрај Бускетс можел да игра. Абе ај не заебавајте, Дел Боске и да не го планирал како стартер морал да го повика. Одличен би му бил за игра барем и по 30 минути игра да освежи. Иако мое мислење е дека мора и да го стартува, а не да не го повика.Трча напред назад, добар и офанзивно и дефанзивно, оре по теренот. Па уште и дискутираме и има членови што имаат разбирање за Дел Боске што не го повикал Саул, а притоа повикани се Васкез и Бартра.
Бруно од Виљареал постар е до Саул, но не значи дека одиграл побитни натпревари и подобри. Сигурно Бруно нема да биде дел од СП 2018 за разлика од Саул.
Лев мрсул таков онаков ама барем ги повика Кимих, Вајгл и Сане, иднината на репрезентацијата.