Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.555
- Поени од реакции
- 26.673
Жал ми е за Ројс ако е повреда, не играше ни на СП нема да игра сеа ни на ЕП, не е дека немаат Германија играчи да го заменат, а ако е вистина за тоа Лев што го изјавил, тогаш стварно не знам што да кажам.
Исто и Дринквотер требало да биде земен место Хендерсон или Вилшер, зашто двајцава сезонава повеќе беа повредени отколку што играа фудбал, а овој беше еден од поглавните играчи во Лестер за освојување на титулата.
Или па можел да го земе на сметка на еден од напаѓачите, 5 ги има да го ебам (иако пола од нив ќе играат странично по крилата).
Повреда е, не знам зошто сумјате ама сте чудни.
Löw: "Reus has serious fitness problems"
“In Marco Reus’ case, the medical staff couldn’t give us a clear prognosis,” continued Löw. “Marco has serious fitness problems; he can only run in a straight line at the moment. The doctors are sceptical that he would be able to give his all in these demanding games at this demanding tournament in the coming weeks. It was a painful decision for both us and him and a real disappointment for everyone. A fit Marco Reus in good form would have been a huge asset for our team.”