Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
Глеам ја овие ќе преспијат таму еј.
И што е најтрагично уште не знаат дали ќе има настава ама по се изглеа ќе нема настава и нема предлог од министерот.

сега на канал 5 кажаа дека владата не понудила нови предлози а не ги прифаќа оние на СОНК и се очекува многу долго да трае седницата што значи спијте си утре:)

Моментално Дојчин разговара со Хуго Чавез председникот на Венецуела и го насочува да штрајкуваат и таму а за возврат ќе ни помогнат да ја нападнеме Америка:helou:

Абе и да кажат у 12 сат дека е прекинат штрајкот имате право да не идете у школо.:)

АМа јас легнат сум, нема да слушнам дека ќе сме оделе...зато не одам :]

Подобро ќе си почнеме понеделнички,веќе не ми се оди на школо !Т.Е Убаво ми е да си спијам до 11.30,12...Најдобро ќе биде понеделнички да си почнеме !

Зошто толкав сарказам бе?! И да сум идела у школо и не сум пропуштила ни час, на вас човек ум да ви соли, па вонземјанин треба е, самите ваши професори истото го тврдат дека по „интелегентни“ генерации амин, несмееш да му речеш дека не е така, одма они се најсилни, најпаметни, врски, стрини вујни.. ма дај никој не се прај паметен, само сакав да кажам свое мислење и еден вид совет, ако не ти се бендисува терај по свое, си имаш родители, скраја било ја да ти берам гајле:smir:
Види, ок е совет да дадеш, и многу нормално да напишеш свое мислење...Ама ти кажа дека имаме фобија од школо, што воопшто не точно... Али сепак, неможеш ти да му докажеш на никој, а не па на тинејџер....:helou:
Пример баба ми...Едноставно ко ќе запне за нешто мора по нејзино...:pos2::pos2:
А па да не ја спомнувам баба и на Џену:vozbud::vozbud::pos2::pos2:

АМа јас легнат сум, нема да слушнам дека ќе сме оделе...зато не одам :]

[zEUs];1909547 напиша:
Најпаметно кажано :wink:

Подобро ќе си почнеме понеделнички,веќе не ми се оди на школо !Т.Е Убаво ми е да си спијам до 11.30,12...Најдобро ќе биде понеделнички да си почнеме !

Види, ок е совет да дадеш, и многу нормално да напишеш свое мислење...Ама ти кажа дека имаме фобија од школо, што воопшто не точно... Али сепак, неможеш ти да му докажеш на никој, а не па на тинејџер....:helou:
Пример баба ми...Едноставно ко ќе запне за нешто мора по нејзино...:pos2::pos2:
А па да не ја спомнувам баба и на Џену:vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Запоменете: Само нови информации....муабет правает си на профил!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[zEUs];1909547 напиша:
Најпаметно кажано :wink:

Да.. ако немаш 25 неоправдани во црната книга... или ако на 32 не ти даваа некои листови хартија..

Еден мал цитат од вчерашниот состанок меѓу Дојчин Цветаноски и Перо Стојаноски:

"Освен што пиеле кафе, не бил некаков постигнат договор, бидејќи како што вели Цветановски, тој од вчера нема овластување да преговара, и дека советот ја има таа улога."

ОФИЦИЈАЛНИ информации сеуште нема за одржаниот состанок до доцните часови, ама мислам дека денеска во првите вести на медиумиве ќе кажат што се случило. Како и да е, денес настава нема да се држи.

Денеска бев до школо една професорка ни рече ,,абе вие неписмени сте, не читате доле дека пишуе штрајк,, :tapp: ... паметно кажано од нејзина страна :vozbud:

[zEUs];1910587 напиша:
Денеска бев до школо една професорка ни рече ,,абе вие неписмени сте, не читате доле дека пишуе штрајк,, :tapp: ... паметно кажано од нејзина страна :vozbud:
Да се надоврзам на твоево. Во понеделникот кога отидовме нашкола еден професор ни вика во смеење: "Зошто доаѓате нашколо да ни го реметите штрајков:vozbud: ?! "
П.С. Сега гледав на вестите на МТВ, значи и ОФИЦИЈАЛНО нема ништо соопштено од СОНК, значи штрајкот продолжува, денеска била закажана прес-конференција, па ќе видиме што ќе биде. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom