Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најпаметно кажано :wink:МНОГУ СЕ ЗАМАРАТЕ!! ЛЕГНЕТЕ СИ И КРАЈ!! ЗАБОРАВЕТЕ ШКОЛО!!
Види, ок е совет да дадеш, и многу нормално да напишеш свое мислење...Ама ти кажа дека имаме фобија од школо, што воопшто не точно... Али сепак, неможеш ти да му докажеш на никој, а не па на тинејџер....:helou:Зошто толкав сарказам бе?! И да сум идела у школо и не сум пропуштила ни час, на вас човек ум да ви соли, па вонземјанин треба е, самите ваши професори истото го тврдат дека по „интелегентни“ генерации амин, несмееш да му речеш дека не е така, одма они се најсилни, најпаметни, врски, стрини вујни.. ма дај никој не се прај паметен, само сакав да кажам свое мислење и еден вид совет, ако не ти се бендисува терај по свое, си имаш родители, скраја било ја да ти берам гајле:smir:
АМа јас легнат сум, нема да слушнам дека ќе сме оделе...зато не одам :]
[zEUs];1909547 напиша:Најпаметно кажано :wink:
Подобро ќе си почнеме понеделнички,веќе не ми се оди на школо !Т.Е Убаво ми е да си спијам до 11.30,12...Најдобро ќе биде понеделнички да си почнеме !
Види, ок е совет да дадеш, и многу нормално да напишеш свое мислење...Ама ти кажа дека имаме фобија од школо, што воопшто не точно... Али сепак, неможеш ти да му докажеш на никој, а не па на тинејџер....:helou:
Пример баба ми...Едноставно ко ќе запне за нешто мора по нејзино...:pos2::pos2:
А па да не ја спомнувам баба и на Џену:pos2::pos2:
[zEUs];1909547 напиша:Најпаметно кажано :wink:
Да се надоврзам на твоево. Во понеделникот кога отидовме нашкола еден професор ни вика во смеење: "Зошто доаѓате нашколо да ни го реметите штрајков[zEUs];1910587 напиша:Денеска бев до школо една професорка ни рече ,,абе вие неписмени сте, не читате доле дека пишуе штрајк,,... паметно кажано од нејзина страна
![]()