Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
значи мора да одиме... ама нема да учиме?? Абе да не му текни да учиме? оти ако одиме за седење јас не одам...

Јас донесов одлука дека утре не одам на школо, и не отстапувам од ова мислење!!!!!!!!!!!!

Не им идам па шо сака нека е.И така штрајкуваат а и да треба да се иде шо ќе праам.Ќе не дриблаат тука како знаат после ќе ми трупаат саботи.
Кога ќе помине соопштение утре сабота се учи ја само едно вавко ќе им покажам:bip:

Така да утре наспиејте се колку што можете.

Баш. Така нонстоп кога има штрајк не залажуваат дека мора да идеме на школо зш ќе ни стаеле неоправдани, а тоа ќе се позафркаваме така едно време се дур не сфатиме дека даскалите не издриблале и дека сме можеле и да спиеме цел ден.
Затоа, :bip:

Да, да, да им одиме на настава, за да ни речат, деца вратете си се. Колку пати вака само не` имаат изиграно.

Ако се учи во некој случај и наставниците ви јадат го*на кажете на вести нема учење и крај.Ко вас јебе.
Ама нема да се учи.

Ако се учи во некој случај и наставниците ви јадат го*на кажете на вести нема учење и крај.Ко вас јебе.
Ама нема да се учи.
ја мислам дека во мојата гимназија ке се учи и ке бидеме исклучоци, авие уживајте си :toe:.Утре јако ке биде на школо профите и директорите нема да знаат на која страна да бидат дали со сонк или пак со владата

... Сонк стапува во генерален штрајк...

... Училиштата кои ќе штрајкуваат ќе бидат казнети...

... Сонк не отстапува од штрајкот...

... Иако има штрајк учениците ќе мора да одат на училиште ...

... Наставниците ќе бидат на работното место, а ќе нема настава ...

... Штрајкот ќе трае се додека нема да бидат исполнети барањата ...

АМАН ВЕЌЕ ПРЕКУ ГЛАВА!!!

Нашава директорка е типичен лижигз, ама проблемот е што не се знае на кого ќе лиже гз. Многу гзови и излегоа во пресрет.:toe:

ја мислам дека во мојата гимназија ке се учи и ке бидеме исклучоци, авие уживајте си :toe:.Утре јако ке биде на школо профите и директорите нема да знаат на која страна да бидат дали со сонк или пак со владата

Не се секирај ќе се наспијам и за тебе.Утре ако идете заебанција ќе ви биде.

абе тебе ко многу да ти се оди на училиште?

Еј мора да се иде у школо :tapp:

ама ја не идем :vozbud:

Јас ништо не разбирав!!!! Спикеркава на А1 вика штрајк, ама учениците во школо, а новинарката одма послем тоа вика дека нема да се оди на школо. Са сител Перо вика дека школите што ќе штрајкуваат ќе бидат казнети а Дојчин, тие што нема да штрајкуваат ќе снесат последици.

Ќе идеме ли утре во школо или не?????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom