Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
нема настава утре
мислам ниеден директор не би сакал да си го ризикува работното место па и да плаќа 3000 евра

затоа утре одмарајте:smir:

мислиш обратно. ако нема настава директорот ќе плаќа казна.
ја не идам, како и да е

да да ако немало настава директорот ке плака казна така да јас сум сигурна дека утре ке учам :toe:, ама сепак утре ке видиме

Кај мене у ЈБТ дива лига е,така да...НЕМА ШКОЛО ЗА НАС
+ една професорка ни спомна нешто немало да се обработува ова штрајков,а тоа за дрвото може ќе се држеле 2-3 часа(освен орце,пошо учеа)

Кај мене у ЈБТ дива лига е,така да...НЕМА ШКОЛО ЗА НАС
+ една професорка ни спомна нешто немало да се обработува ова штрајков,а тоа за дрвото може ќе се држеле 2-3 часа(освен орце,пошо учеа)
вие сте супер али кај нас ке се учи:pop:, а со овие изјави веке ке го збркат народот КЕ ИМА ШТРАЈК -ПА КЕ НЕМА ШТРАЈК:nesvest:

Наместо да се замарате ќе се учи ли утре или не,седнете загрејте го столчето :nesvest:
А дали ќе се учи ни тој Дојчин незнае,а не па ние..:toe:

Само што кажаа на А1. Иако има штрајк, учениците МОРААТ да појдат нашкола. Фала богу сум втора смена :helou:

да да ако немало настава директорот ке плака казна така да јас сум сигурна дека утре ке учам :toe:, ама сепак утре ке видиме

ама дојчин рече дека нема отстапување од штрајкот

не идам во школо па што сака нека е...глупости да се идело во школо ама немало настава..и зашто да патувам 10 километри до школо кога ке седам во школо 6часа за ништо...ајт сиктер бре...не се појавувам у школо

Треба да се иде у школо :nerv: не идем ми е гајле ако сака неоправдани :vozbud:

не идам во школо па што сака нека е...глупости да се идело во школо ама немало настава..и зашто да патувам 10 километри до школо кога ке седам во школо 6часа за ништо...ајт сиктер бре...не се појавувам у школо

хахаха... ај кај учиш? музичко?

И јас нејќам да одам, ама овие дома ме терааат да одам, :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom