пробистипка
малечка
- Член од
- 13 август 2008
- Мислења
- 2.026
- Поени од реакции
- 130
мистериозното прашање утре ке биде одговореное сега ке ојме или не на сколија???? :helou: конечно.... да или не
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мистериозното прашање утре ке биде одговореное сега ке ојме или не на сколија???? :helou: конечно.... да или не
сега не знам дали да одам или не...
нема настава утре
мислам ниеден директор не би сакал да си го ризикува работното место па и да плаќа 3000 евра
затоа утре одмарајте:smir:
вие сте супер али кај нас ке се учи:pop:, а со овие изјави веке ке го збркат народот КЕ ИМА ШТРАЈК -ПА КЕ НЕМА ШТРАЈК:nesvest:Кај мене у ЈБТ дива лига е,така да...НЕМА ШКОЛО ЗА НАС
+ една професорка ни спомна нешто немало да се обработува ова штрајков,а тоа за дрвото може ќе се држеле 2-3 часа(освен орце,пошо учеа)
да да ако немало настава директорот ке плака казна така да јас сум сигурна дека утре ке учам, ама сепак утре ке видиме
ама министерот кажа дека за тие директори во чии училишта нема да се држи настава следуваат казни:nesvest:ама дојчин рече дека нема отстапување од штрајкот
не идам во школо па што сака нека е...глупости да се идело во школо ама немало настава..и зашто да патувам 10 километри до школо кога ке седам во школо 6часа за ништо...ајт сиктер бре...не се појавувам у школо
хахаха... ај кај учиш? музичко?
И јас нејќам да одам, ама овие дома ме терааат да одам,![]()
не биди толку сигурен можеби ке се одржува настава во некои училишта[zEUs];1898310 напиша:Абе за ѓабе да идеш... ќе те врата одма дома![]()