Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
Баш ме интересира каков е тој штрајк со работа т.е. со одржување на настава. Како уствари они ќе покажат дека штрајкуваат? Глупости на квадрат!

Настава у секој случај нема да има.Ама тоа учениците да идат а да нема настава е најглупото можно објаснување......Ја знам дека у школо се иде да се следи настава.Друга функција не гледам.......

Настава у секој случај нема да има.Ама тоа учениците да идат а да нема настава е најглупото можно објаснување......Ја знам дека у школо се иде да се следи настава.Друга функција не гледам.......
За кој како :)

Сеа на Канал 5 кажаа,пак беше Дојчин дека УТРЕ ДЕФИНИТИВНО ИМА ШТРАЈК!!!

Тешки глупости се ова. Има штрајк, а ние пак ке одиме во школо нели?

Највероватно не идеме у школо утре:smir:

И после саботите ќе ги учиме а утре за кој к*р ќе одиме ако е така:tapp:

абе зошто ке идете
за да дојдете до врата и дас си идете
или случајно да не ке запишуваат отсутни:icon_lol:

а кажаа на А1 едно училиште најавило дека ке учат исиндикатот кажал дека ке биде казнет директорот и училиштето

Пак убо за нас и ако учиме сабота, скратени по 15 мин ке ни се :smir:

абе зошто ке идете
за да дојдете до врата и дас си идете
или случајно да не ке запишуваат отсутни:icon_lol:

а кажаа на А1 едно училиште најавило дека ке учат исиндикатот кажал дека ке биде казнет директорот и училиштето

Значи едни на А1 рекоа,као треба да се иде во школо ама нема настава да има???????:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ПА ШТО ЌЕ ИДЕШ ВО ШКОЛО АКО НЕМА НАСТАВА....Освен ако школите не ги тумачат како кафичи.

абе таленти... :toe:

Стварно сме бедни ко држава.Еден штрајк неможат да се договорат како ќе се одвива,па ќе очекуваш ти нешто поважно да решаваат за државата....Катастрофа!!!

Само не ми е јасно шо сака министерот да правам во школо на минус 10 у 6 ипол??

Сеа стварно ме збунаја...
овие од синдикатов велет ако не штрајкувет училиштава ќе ги тужиме пошо тие одлучувале дали ќе има штрајк или не
овие од министерство велет ако штрајкувет училиштава ќе ги казнат пошо не било прописно со закон:uvo:
и сеа незнам дали да одам нашколо или не

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom