illusioner
Happyrotter
- Член од
- 20 јуни 2007
- Мислења
- 774
- Поени од реакции
- 15
ако де дојде денот Југославија 2 дел во Копродукција со Турцијаillusioner напиша:Кафану на Балкаанууу ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако де дојде денот Југославија 2 дел во Копродукција со Турцијаillusioner напиша:Кафану на Балкаанууу ...
ке ги обвинат сите наброени дека се виновници за ситуацијатамене ме интересира како грциве со сево ова ќе излезат на крај:
1 Анархисти
2 албанци кои ги има се повеќе
3 турци и македонци
4 и други етнички групи кои се дискриминирани
Оооооооооо брависимо,така им треба да им...
ке ги обвинат сите наброени дека се виновници за ситуацијата
ami ako e za taka pa i kosovo bese najbeden del od srbija ama pak srbite nejkeja da go datHihihih e pa togas ne im treba nali... oti sa oni evrppejci.... Gejcite de...
abe i nie ke se podelime sipojte ke ja zemat zapadna makedonijaМоре, ова Балканов една педа, а на него 100 државички ќе никнат, ако нека е нека се множат, Косово, Тракија, кај и да е Војводина, па ќе им дојде редот на Блгарите, а ние ќе си останеме единствени Република Македонија целосна, хехехе ама филм си направив, како Ред Алерт да играм :pos2:
Море, ова Балканов една педа, а на него 100 државички ќе никнат, ако нека е нека се множат, Косово, Тракија, кај и да е Војводина, па ќе им дојде редот на Блгарите, а ние ќе си останеме единствени Република Македонија целосна, хехехе ама филм си направив, како Ред Алерт да играм :pos2:
So site lesno ke izlezat na kraj, osven so onoj turcinot so brk... e so nego im se eba mater.мене ме интересира како грциве со сево ова ќе излезат на крај:
1 Анархисти
2 албанци кои ги има се повеќе
3 турци и македонци
4 и други етнички групи кои се дискриминирани