Гејска загриженост - им отиде Тракија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=4055&Itemid=83

%CE%91%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1%2B%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%B1.png

Вуауууууууу :vozbud:
ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ &
ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ! (δεν είναι τυχαίες οι τελευταίες μαζικές και συγχρονισμένες προκλήσεις Σκοπίων και Τουρκίας) :vozbud:

Cool, по кој пат, ние неписмените молиме за вести на Македонски или Англиски.

Cool, по кој пат, ние неписмените молиме за вести на Македонски или Англиски.

Според гејците:Американците создале тајна служба против гејците и тие им служат на интересите на Турција, Албанија и „Скопје“, а не САД.
Нивната цел е да ја дестабилизираат гејлада , пред да успее да се „спријатели’ со Обама.
Тоа е јасно и недвосмислено, тоа е скриена операцијаја (прикриена ) врз нашата држава! ......тоа е во кратки црти -од
статијата на ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ -
ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ(тајна служба против гејците ) ги зацврстува односите меѓу Албанија Турција и Македонија, сака да ја отстрани Москва и нејзиниот гасовод ( не случајни се македонските и турските провокации истовремено и во голем број......
image017.gif

Бериша ја сака «Чемерија», Груевски«Беломорска Македонија»
(додека пак Турција бара дел од источна Тракија, Егеј и Кипар)

Ο Μπερίσα θέλει «Τσαμουριά», ο Γκρούεβσκι «Αιγιακή Μακεδονία»
(ενώ η Τουρκία από ανατολικά θέλει Θράκη, Αιγαίο, Κύπρο)

Не бе древен.Гледам врева до небесата и не разбирам грчки та просто прашам нај добронамерено.Што се е случило?

Си се пронаоѓаш кога те прозиваат со татар а?

Или едно вакво а? Што викаш?

Викам дека нема ни С од сврбија да остане

Исто како што приказните за лошите Албанци се најдобар начин за добивање политички поени, така и приказниве на грците. Лека ноќ дечки, приказните се за спиење.

Абре зошто Македонија не поентира нешто од овие немирите во Гејлада?
За да не ја префрлат вината врз нас?:toe:

Абре зошто Македонија не поентира нешто од овие немирите во Гејлада?
За да не ја префрлат вината врз нас?:toe:

Навистина и онака на крај ќе не обвинат нас, Американциве и Турците демек ние сме криви што тие си ја уништија државата треба тука да се направи нешто повеќе

Nsto od ovaja rabota.Ervopa i sarkozi ke ja smirat situacijata :) pak ke placat pred EU

Evropa mora da reagira i da go sopre ponatamosnoto prosiruvanje na muslimanite na balkanot ako treba i so voena intervencija ili pak da se sramni turcija so zemja so sto ke bide zagarantiran mirot,site vojni na balkanot vo koi imase golem broj na zrtvi bea inicirani tokmu od muslimanskoto naselenie zatoa ovaa kako apel mora da se upati vo Moskav i Brisel za da se sopre po sekoja ovoj pohod na teroristite!!!!:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom