Гејска загриженост - им отиде Тракија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
мене ме интересира како грциве со сево ова ќе излезат на крај:

1 Анархисти
2 албанци кои ги има се повеќе
3 турци и македонци
4 и други етнички групи кои се дискриминирани

1 Анархисти
3 турци и македонци
ке ги обвинат сите наброени дека се виновници за ситуацијата

ке ги обвинат сите наброени дека се виновници за ситуацијата

Taчно ... у право си .... Али прашање е до кога европскине педофили ке се прават наудрени по тоа прашање ??

Грција е најмалиот проблем во ситуацијава ... прашање е како ке изиграат педофилите европски ....Дали ке мижат или ке им скисне па ке ја спроведат "Правдата"

Браво и подршка за турците.

Западна Тракија или както викат г'рците ЕВрос област се до 1921 беше во границите на Б'лгарија,после ПСВ отземена незаконно от г'рците.Според мировнија договор таа област требаше да е под контрол-кондоминиум на с'глашенските војски с нерешена с'дба.Малаките се самонастаниха таму и објавиха тоа парче земја за техно.Иначе е верно че преобладаваштото население там е от помаци и турци.

Море, ова Балканов една педа, а на него 100 државички ќе никнат, ако нека е нека се множат, Косово, Тракија, кај и да е Војводина, па ќе им дојде редот на Блгарите, а ние ќе си останеме единствени Република Македонија целосна, хехехе ама филм си направив, како Ред Алерт да играм :pos2:

Ние на Балкан никога нема да се разбереме и никога нема да ни е доста земја и територии и нема да сопреме да се дираме едни други и затоа што сме на тои ак'л ние е такво и диреджето.
Докато на Запад лугето живот си живеат и прават пари и са срекни со това што го имат,ние се делиме и воини правиме и накраи пак сме си балканци-наи бедни и наи изостанати от всичките други:toe:

Hihihih e pa togas ne im treba nali... oti sa oni evrppejci.... Gejcite de...
ami ako e za taka pa i kosovo bese najbeden del od srbija ama pak srbite nejkeja da go dat

Море, ова Балканов една педа, а на него 100 државички ќе никнат, ако нека е нека се множат, Косово, Тракија, кај и да е Војводина, па ќе им дојде редот на Блгарите, а ние ќе си останеме единствени Република Македонија целосна, хехехе ама филм си направив, како Ред Алерт да играм :pos2:
abe i nie ke se podelime sipojte ke ja zemat zapadna makedonija
ama ako se jas mislam poarno barem ke se otarasime i od sipojte

Илирида,струмички крај......

Ехх БРАВО, конечно дојде време и на педериве ај сега нека почне светот со ревизии во Педерленд :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

1 Анархисти
3 турци и македонци
So site lesno ke izlezat na kraj, osven so onoj turcinot so brk... e so nego im se eba mater.:vozbud::vozbud:

Мислам дека гејците имаа супер почеток на новата година, нека продолжат така во наредните 360 дена.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom