Гејминг војна

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бујрум ревјус за пс мове

--- надополнето ---

Катастрофа, излегува вистината на виделина. Тотална копија на вии, досадни игри веќе видено. Ќе треба да се почека сепак 1-2 години за да се види во правото светло!! Ако може нормално :)

Ајде бујрум ревјус за пс мове

--- надополнето ---

Катастрофа, излегува вистината на виделина. Тотална копија на вии, досадни игри веќе видено. Ќе треба да се почека сепак 1-2 години за да се види во правото светло!! Ако може нормално :)

Која вистина бе? :pos2: Чекај нека дојде Килзон 3, Соком 4, па ќе видиш после шо вистина ќе е :). Исто и Sorcery ја заборавив.

Која вистина бе? :pos2: Чекај нека дојде Килзон 3, Соком 4, па ќе видиш после шо вистина ќе е :). Исто и Sorcery ја заборавив.

Тие игри ќе имаат подршка за мове, ама не се мове игри. Она што треба да те навлече е нова игра кој баш го користи мовот како што треба.
Игрите кој требаше да се покашат баш НАЈДОБРИ за почетен успех на мове тушнаа, и тоа СИТЕ.

Јебеш килл зоне со мове, ретки се такви будали верувајтеми. Секој ќе сака да си проба, но џојстикот ќе биде сепак најдобар за такви работи.

Тие игри ќе имаат подршка за мове, ама не се мове игри. Она што треба да те навлече е нова игра кој баш го користи мовот како што треба.
Игрите кој требаше да се покашат баш НАЈДОБРИ за почетен успех на мове тушнаа, и тоа СИТЕ.

Јебеш килл зоне со мове, ретки се такви будали верувајтеми. Секој ќе сака да си проба, но џојстикот ќе биде сепак најдобар за такви работи.

:tapp::tapp: .... No comment.

Da da, barem ima super hardcore igri koi imaat podrska za move. Kade ti e Alan Wake na Kinect ili Halo Reach, Gears of War ili bilo koj poznat exclusive za XBOX ?? Za move gi imas skoro SITE: MAG, Killzone, Socom 4, Heavy Rain ... Taka ti se povlekuva hardcore publikata da go proba move. Microsoft ke gi povlece site sto igraat Halo i Gears of War da kupat Kineckt za da ja igraat kinectimals :nesvest: I can't wait to play KINECTIMALS !! :vozbud::vozbud:

Da da, barem ima super hardcore igri koi imaat podrska za move. Kade ti e Alan Wake na Kinect ili Halo Reach, Gears of War ili bilo koj poznat exclusive za XBOX ?? Za move gi imas skoro SITE: MAG, Killzone, Socom 4, Heavy Rain ... Taka ti se povlekuva hardcore publikata da go proba move. Microsoft ke gi povlece site sto igraat Halo i Gears of War da kupat Kineckt za da ja igraat kinectimals :nesvest: I can't wait to play KINECTIMALS !! :vozbud::vozbud:

Сони им ДИКТИРА на своите таму да прават мове подршка и 3д. Не е битно за каква игра се работи дали треба мове или не сони наредува и играта има подршка за мове. 3Д истото секоја експузива ќе има 3д а се прашувате ли зошто? Па нормално сони да си продава телевизори, без мака на фанбојците нивни. Со образложение дека сони има најдобро 3д и најдобро е на сони 3д телевизор!!!

Јас не би сакал подршка од кинект на хало рич или геарс оф вар, можеби на фејлб би било интересно се надевам дека ќе направат упдате за неа посебно.

П.С

Што подразбирате под хард кор игри? Сте се запнале хард коре, хард коре. Е ајде кажете што е хард коре играч?

Do koga ke se raspravate koja konzola e podobra????? Stajte anketa na temava i da se resi vise ednas koj e koj megju konzolite.

Леле напишав огромен post за што е хардкор играч според мене и после 15мин пишување ми се рестартираше firefox ..:tapp:
Еве ти сам види си на википедија:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hardcore_gamer
Еве уште едно:
http://g4tv.com/thefeed/blog/post/688753/the-definition-of-hardcore-gaming.html
A еве кога Кинект ќе добие:
http://www.pcworld.com/article/201552/18_month_wait_for_hardcore_kinect_games.html

Претпоставувам дека го пишува истото што го мислев јас дека не ги прочитав долги се :)

HALO: REACH REVIEW

Почнуваат ревјус за хало, ова е едно од првите.

Graphics 9.5/10
Story 10/10
Playability 10/10
Replayability 10/10
Originality N/A
STRENGTHGAMER SCORE: 10/10

--- надополнето ---

Игра на годината би требало да биде, а како што тргнало и на декадата

За Хало се согласувам за се добро што викаш, ќецот беше најдобрата игра што сум ја играл а којзнае колку ќе биде оваа јака.

За Хало се согласувам за се добро што викаш, ќецот беше најдобрата игра што сум ја играл а којзнае колку ќе биде оваа јака.

Океј, очигледно не си растел у времето на Half-Life и Quake. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom