Геј парада во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се прашувам дали ќе реагиравте на истиов начин ако се одлучеа лезбејки да направат парада во центарот на Скопје?:raz:

Тогаш не се мешам јас нека им прават што сакаат женските гробарки и делии или македонските комитки и чкембарки ние сеир ќе гледаме :pos:

:tapp:
ХОМОСЕКСУАЛНА ПАРАДА !!! Лезбејките да не се хетеро?
Инаку Solid да , подржувам бракови бидејќи е нивни избор , а не поддржувам да имаат дете бидејќи лошо е да се образуваат од страна на 2 истополни родители бидејќи од мало детето ќе мисли дека хомосексуалноста е правиот избор..

Не се читаш што пишуваш како ќе ти биде твоето дете да гледа педерчана уште од мало може ке си мисли дека тоа е нормално.

Менталитет на продажба по ниски цени.
Навистина ви се восхитувам на либерализмот што го покажувате во 21-иот век на промени!
Сонциња они!:nesum:
Потенцијална лезбејка:):)

Инаку ако има геј парада јас ќе продадам се шо имам и ќе купам еден булдужер и ќе му ебам све:kafe:

А не беа 200-та...остај ти.
:tv:
Тоа ти е прва заедничка `операција на Делиите и Гробарите...
а башка и на Рад навијачите дојдоа.
:pos2: :vozbud:
Ај со гробарите-некако
со делиите-подобро никако
ама со на Рад тоа дилајлите... никој не искочил на крај до сега. :wink:

Добро де не 200 туку 1000 башка спој Делиии + Гробари аууу :)

Си го ставам мојот стрејтерски полов орган на трупче дека 99% од тие што пишувате тука нема да излезете и да тепате доколку има геј парада.

Зошто не отидете на пример у Геј клуб и испотепате све што има таму? А мажишта....

Има геј клуб????? Кој е?????
Него озбилно... сосема непотребно е тоа што го правиш во кревет (замисли, една од најинтимните работи ако не и топ 1 најинтимната) да го прикажуваш пред толкава раја народ, па денс нешто на бини, голи влакнести газови колку сакаш, се лапаат сочно двајца со бркови и бради... Да се разбереме, против било каква секс парада сум. Против хомосексуална највише. Макар тоа биле и лезбејчиња (потенцијални пи*иња кои би ги работел јас да не беа лезбејки).

Си го ставам мојот стрејтерски полов орган на трупче дека 99% од тие што пишувате тука нема да излезете и да тепате доколку има геј парада.

Зошто не отидете на пример у Геј клуб и испотепате све што има таму? А мажишта....

Па кај има геј глуб у Македонија ? А иначе ако ти мислиш сите од форумов немаат гз да тепаат педери еве ја прв ке те демантирам...и сигурно 99% од лугево

Хмм не би рекол баш така еве да видиш нека се случи тоа па ..

Точкест има луѓе кои стварно ептен ги нервират и ги мразат педерите... немој да мислиш дека така ќе помине доколку има геј парада:smir:

И што бива сега кога ќе е парадата? Ќе има ли пренос? :pos:

А да се вратеше на почеток на темата и да видиш на кој датум е поставена? Ако ти е мака, не пишувај што било колку да напишеш нешто.

Да сите ги нервираат и сите би тепале.....дома пред компјутер на кајгана. Јаките фраери на тастатура.
Геј клуб.....ЗМИЈА како најтазе повторно отворен, има уште еден на кружен пред Градски Парк.....Адвокатската улица кај ОУ Кирил и Методиј ја заборавивте... хомосексуалци на куп

Извинување за предходното :)

Да сите ги нервираат и сите би тепале.....дома пред компјутер на кајгана. Јаките фраери на тастатура.
Геј клуб.....ЗМИЈА како најтазе повторно отворен, има уште еден на кружен пред Градски Парк.....Адвокатската улица кај ОУ Кирил и Методиј ја заборавивте... хомосексуалци на куп

Извинување за предходното :)
Пер, дај објасни ми како е можно да ги знаеш сите геј клубови? :pos: Јас пример, дете од кондово, појма немам што е змија и кој се влегува во нејзе :icon_lol:
Реков а и ќе повторам. Не ми смета апсолутно ич кој-како е сексуално определен. Ми смета тоа што хомосексуалците не ги оставаат останатите да бидат стрејт. У стилу, мислат дека сите се хомосексуалци. Сакаат да се ПОКАЖАТ дека они се хомосексуалци. Геј ПАРАДАТА (било какво парадирање, ама еве во случајов гејовско парадирање) го прави токму тоа - сака да се рекламира. А рекламите само на бекутан се добри.

Има секаде педери (рикверци) само некаде се експонираат повеќе, некаде помалку. А за парада, мислам дека ќе го јадат стапот ако пробаат такво нешто...

Nismo mi hrvati bre! :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom