Геј парада во Белград

• Креатор на темата Креатор на темата ZoraNaSlobodata
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Какви факти мори,шо туку тропаш зелени,ми се избуна преѓе почна да мешаш религи на обичен муабет,ти незнајш шо збораш,а овде факти ми мешаш.

Не се вадам едноставно е факт дека за неколку години населението му пораснало за 3.000.000 и дека економијата му расте,,, а никаде невидов морталитет на сите страни шо ги отварам... и покрај ствојата статистика дека сидата напаѓала поради што таму има хомосексуалци... молим те немој со неопределена теорија... никаде во тој текст не видов дека ЛГБТ популацијата е проблем што пораснала сидата толку!!!!

Па гледаш до кај е државава стасана од Македонските факти ... оти демек ние сме најпаметни од цел свет, од една ју`но африканска република, каде до вчера робувале луѓето а сега дури се признаени и ЛГБТ браковите... ехеее напреднале луѓето и која економска сила се ЈАР сега.... ама ај докажи му на македонциве :-))) Живи фактографи сме... хахахаха

тука ја почна дебатата .. ај кажи ми кој напредок е ова ..и каков ефект има легализација на овие бракови врз економската сила :pos2:

Ај чао и поздрав на сите хомофобиве тука... извинете што не се согласувам со вас повеќето ама тоа е тоа... ќе видиме до кај ќе протуркаме, и како без да мрдните ќе го гледате наредниот ЛГБТ прајд за еднаквост и рамноправност и човекови права... Тоа е секаде се случува.. па и кај нас ќе дојде... јас не се плашам од тоа... совеста ми е чиста, а децата какви и да ми бидат не зависи од прајдовите, туку како ќе ги даде природата.. поздра на сите...Чао

Ај чао и поздрав на сите хомофобиве тука... извинете што не се согласувам со вас повеќето ама тоа е тоа... ќе видиме до кај ќе протуркаме, и како без да мрдните ќе го гледате наредниот ЛГБТ прајд за еднаквост и рамноправност и човекови права... Тоа е секаде се случува.. па и кај нас ќе дојде... јас не се плашам од тоа... совеста ми е чиста, а децата какви и да ми бидат не зависи од прајдовите, туку како ќе ги даде природата.. поздра на сите...Чао

Да бе и во Белград сега така ќе беше,со прст немаја да мрднат,па пола Балкан се најде таммму денес.

Ондак ако ние сме хомофоби ти си навредениот тука ..значи си ГЕЈ ..чао

Па гледаш до кај е државава стасана од Македонските факти ... оти демек ние сме најпаметни од цел свет, од една ју`но африканска република, каде до вчера робувале луѓето а сега дури се признаени и ЛГБТ браковите... ехеее напреднале луѓето и која економска сила се ЈАР сега.... ама ај докажи му на македонциве :-))) Живи фактографи сме... хахахаха

тука ја почна дебатата .. ај кажи ми кој напредок е ова ..и каков ефект има легализација на овие бракови врз економската сила :pos2:

Ова епоследно.. ко ќе ти биде поставено од ЕУ, и кога ќе не кочат и з атоа после името... е тука е развитокот на економијата.. че не мојем да прдниме надвор од границиве како и досега.... ако неќирте да гледате педери и лезбејки шо се радвевте не визната либерализација, седете си дома, работете си и уживајте во мизеријава... оти ко че појдите странство, може некој педер газда да ви биди или лезбејка ...хахахаах ај поздрав... не коментирам више, пошто нема на што.. на без факти од ваша страна не коментирам ...Чао

Ондак ако ние сме хомофоби ти си навредениот тука ..значи си ГЕЈ ..чао

Ишкај си ја мувата од капата со мене, можи ќе ти е полесно... хахаха поздрав

Да бе и во Белград сега така ќе беше,со прст немаја да мрднат,па пола Балкан се најде таммму денес.

Да не си видовит или си виде на рабушо... хахахаха ај поздрав, бе шо се замарам со вас.... имајте убав ден и секое ви добро... :-)

Ова епоследно.. ко ќе ти биде поставено од ЕУ, и кога ќе не кочат и з атоа после името... е тука е развитокот на економијата.. че не мојем да прдниме надвор од границиве како и досега.... ако неќирте да гледате педери и лезбејки шо се радвевте не визната либерализација, седете си дома, работете си и уживајте во мизеријава... оти ко че појдите странство, може некој педер газда да ви биди или лезбејка ...хахахаах ај поздрав... не коментирам више, пошто нема на што.. на без факти од ваша страна не коментирам ...Чао

Во странство а .. значи тука нема педери ..епа што напињаш толку :pos2:..оди на некој странски форум..пошто во мизеријава нели нема гејови ..а ако нема зошто да легализираме нешто туѓо

Во странство а .. значи тука нема педери ..епа што напињаш толку :pos2:..оди на некој странски форум..пошто во мизеријава нели нема гејови ..а ако нема зошто да легализираме нешто туѓо

Ај биди малку со поотворени очи... не си свесен колку ги има овде... ти реков само во контекст на тоа што пињате за во европа и шо барате либерализација визна.. посебно тие шо сака да работа во странство... ко че појда таму че ги начека геј газда или лезбо е на тоа мислев... а ко шо гледам овде ги има повеќе од кога и да било досега. Сега дефинитивно прекунувам со коментари оти гледам си ги перцепираш како на таквото ќе ти прдни... поззз

Ај биди малку со поотворени очи... не си свесен колку ги има овде... ти реков само во контекст на тоа што пињате за во европа и шо барате либерализација визна.. посебно тие шо сака да работа во странство... ко че појда таму че ги начека геј газда или лезбо е на тоа мислев... а ко шо гледам овде ги има повеќе од кога и да било досега. Сега дефинитивно прекунувам со коментари оти гледам си ги перцепираш како на таквото ќе ти прдни... поззз

Официјално, македонската геј заедница е составена од еден чоек.Друго не не интересира како држава.

Ај биди малку со поотворени очи... не си свесен колку ги има овде... ти реков само во контекст на тоа што пињате за во европа и шо барате либерализација визна.. посебно тие шо сака да работа во странство... ко че појда таму че ги начека геј газда или лезбо е на тоа мислев... а ко шо гледам овде ги има повеќе од кога и да било досега. Сега дефинитивно прекунувам со коментари оти гледам си ги перцепираш како на таквото ќе ти прдни... поззз[/QUOTE]

Да да ..најде кој да кажува ..ај прво погледи како ти ги изврте работите па послем збори за другите ..кога бараше факти ..ти дадов факти
кажа дека се платени или нешто без везе ...очигледно ти занемаруваш некои факти а се држиш со тие всадени во твојана глава .. не ти замеравам ..поззз

Ова официјално? Навистина сум изненаден ако е откажана, ова беше некој вид на тест за здрелост на Србите.

Да, официјало е откажана поради ризик од големи нереди т.е знаат дека ќе си добијат ќотек, сепак ова е Балкан :)

Ова епоследно.. ко ќе ти биде поставено од ЕУ, и кога ќе не кочат и з атоа после името...

Една од лагите кои Кочо (шефо на македонските педери) ја шири дека демек ЕУ ќе постави услов Македонија да донесе закони за педерите да им овозможи брак посвојувања.... и слично инаку нема пријем у ЕУ.
Па ај да видиме како тоа го решиле европјаните од кои се повеќето земјите членки на ЕУ:

Финска - не признава хомосексуален брак ниту усвојување на деца од хомосексуалци
Данска - не признава хомосексуален брак
Естонија - не признава хомосексуална заедница, брак ниту посвојуввање
Ирска - не признава хомосексуален брак ниту посвојувања
Британија - не признава хомосексуален брак ниту посвојување деца
Франција - не признава хомосексуален брак ни посвојување
Луксембург - не признава хомосексуален брак ни посвојување
Аустрија - не признава хомосексуален брак ни посвојување
Чешка - не признава хомосексуален брак ни посвојување
Германија - не признава хомосексуален брак ни посвојување
Унгарија - не признава хомосексуален брак ни посвојување
Полска - не признава хомосексуален брак ни посвојување
Словачка - не признава хомосексуален брак ни посвојување
Словенија - не признава хомосексуален брак ни посвојување
Бугарија - не признава хомосексуален брак ни посвојување
Романија - не признава хомосексуален брак ни посвојување
Кипар - не признава хомосексуален брак ни посвојување
Грција - не признава хомосексуален брак ни посвојување
Италија - не признава хомосексуален брак ни посвојување
Малта - не признава хомосексуален брак ни посвојување
Португалија - не признава хомосексуален брак ни посвојување

А бе педерска работа... да се лаже народот

Па нормално дека ке добијат...... Секој таков болесник треба да добие котек..... :))))
И никогаш да не се одржи повеке геј парада на балканот:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom