ZoraNaSlobodata
Чоечко суштество
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 111
Какви факти мори,шо туку тропаш зелени,ми се избуна преѓе почна да мешаш религи на обичен муабет,ти незнајш шо збораш,а овде факти ми мешаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се вадам едноставно е факт дека за неколку години населението му пораснало за 3.000.000 и дека економијата му расте,,, а никаде невидов морталитет на сите страни шо ги отварам... и покрај ствојата статистика дека сидата напаѓала поради што таму има хомосексуалци... молим те немој со неопределена теорија... никаде во тој текст не видов дека ЛГБТ популацијата е проблем што пораснала сидата толку!!!!
Ај чао и поздрав на сите хомофобиве тука... извинете што не се согласувам со вас повеќето ама тоа е тоа... ќе видиме до кај ќе протуркаме, и како без да мрдните ќе го гледате наредниот ЛГБТ прајд за еднаквост и рамноправност и човекови права... Тоа е секаде се случува.. па и кај нас ќе дојде... јас не се плашам од тоа... совеста ми е чиста, а децата какви и да ми бидат не зависи од прајдовите, туку како ќе ги даде природата.. поздра на сите...Чао
Ај чао и поздрав на сите хомофобиве тука... извинете што не се согласувам со вас повеќето ама тоа е тоа... ќе видиме до кај ќе протуркаме, и како без да мрдните ќе го гледате наредниот ЛГБТ прајд за еднаквост и рамноправност и човекови права... Тоа е секаде се случува.. па и кај нас ќе дојде... јас не се плашам од тоа... совеста ми е чиста, а децата какви и да ми бидат не зависи од прајдовите, туку како ќе ги даде природата.. поздра на сите...Чао
Па гледаш до кај е државава стасана од Македонските факти ... оти демек ние сме најпаметни од цел свет, од една ју`но африканска република, каде до вчера робувале луѓето а сега дури се признаени и ЛГБТ браковите... ехеее напреднале луѓето и која економска сила се ЈАР сега.... ама ај докажи му на македонциве)) Живи фактографи сме... хахахаха
тука ја почна дебатата .. ај кажи ми кој напредок е ова ..и каков ефект има легализација на овие бракови врз економската сила :pos2:
Ондак ако ние сме хомофоби ти си навредениот тука ..значи си ГЕЈ ..чао
Да бе и во Белград сега така ќе беше,со прст немаја да мрднат,па пола Балкан се најде таммму денес.
Ова епоследно.. ко ќе ти биде поставено од ЕУ, и кога ќе не кочат и з атоа после името... е тука е развитокот на економијата.. че не мојем да прдниме надвор од границиве како и досега.... ако неќирте да гледате педери и лезбејки шо се радвевте не визната либерализација, седете си дома, работете си и уживајте во мизеријава... оти ко че појдите странство, може некој педер газда да ви биди или лезбејка ...хахахаах ај поздрав... не коментирам више, пошто нема на што.. на без факти од ваша страна не коментирам ...Чао
Во странство а .. значи тука нема педери ..епа што напињаш толку :pos2:..оди на некој странски форум..пошто во мизеријава нели нема гејови ..а ако нема зошто да легализираме нешто туѓо
Ова епоследно.. ко ќе ти биде поставено од ЕУ, и кога ќе не кочат и з атоа после името... е тука е развитокот на економијата.. че не мојем да прдниме надвор од границиве како и досега.... ако неќирте да гледате педери и лезбејки шо се радвевте не визната либерализација, седете си дома, работете си и уживајте во мизеријава... оти ко че појдите странство, може некој педер газда да ви биди или лезбејка ...хахахаах ај поздрав... не коментирам више, пошто нема на што.. на без факти од ваша страна не коментирам ...Чао
Во странство а .. значи тука нема педери ..епа што напињаш толку :pos2:..оди на некој странски форум..пошто во мизеријава нели нема гејови ..а ако нема зошто да легализираме нешто туѓо
Ај биди малку со поотворени очи... не си свесен колку ги има овде... ти реков само во контекст на тоа што пињате за во европа и шо барате либерализација визна.. посебно тие шо сака да работа во странство... ко че појда таму че ги начека геј газда или лезбо е на тоа мислев... а ко шо гледам овде ги има повеќе од кога и да било досега. Сега дефинитивно прекунувам со коментари оти гледам си ги перцепираш како на таквото ќе ти прдни... поззз
Ај биди малку со поотворени очи... не си свесен колку ги има овде... ти реков само во контекст на тоа што пињате за во европа и шо барате либерализација визна.. посебно тие шо сака да работа во странство... ко че појда таму че ги начека геј газда или лезбо е на тоа мислев... а ко шо гледам овде ги има повеќе од кога и да било досега. Сега дефинитивно прекунувам со коментари оти гледам си ги перцепираш како на таквото ќе ти прдни... поззз
Парадата е откажана.
Ова официјално? Навистина сум изненаден ако е откажана, ова беше некој вид на тест за здрелост на Србите.
Ова епоследно.. ко ќе ти биде поставено од ЕУ, и кога ќе не кочат и з атоа после името...