Геј парада во Белград

• Креатор на темата Креатор на темата ZoraNaSlobodata
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Belgrade Pride – Парада на гордоста ќе се одржи во српскиот главен град во септември, годинава, објави новинската агенција “Бета“, повикувајќи се на информација од организацискиот одбор, пренесува Нетпрес.

“Студијата за ризик, која ја изработи една угледна универзитетска институција, покажа дека ризик сепак постои, но дека и покрај тоа, со адекватни подготовки можно е да се одржи безбеден собир“, изјавил Бобан Стојановиќ, еден од организаторите на Геј парадата.

http://www.idividi.com.mk/vesti/balkan/539825/index.htmlж

На некои луѓе не му иди памето,изгледа станале имуни на ќотек од прошлио пат.

Ќе мора да им се освежи сеќавањето :vozbud:

Незнам со кој памет ќе излезат на улица, пак ќе изедат ќотек, а може и полошо да им се случи. Навијачите на Звезда и Партизан има да ги сомеља све до еден:toe:

Некако се инспирирав да го посетам Белград в есен :vozbud:

:icon_lol:

Интересно ми е што у Србија ќе се одржува. Онака, ептен интересно :)
У земјата на мУжите (со големо М).

Инаку, верувам дека, годинава, ќе има огромно обезбедување (ко што имаше у Хрватска), а учесници двајца без тројца.

Али, од година на година, се поголем и поголем ќе биде бројот на учесници. Ова е сега само припрема на терен.

Ќе ги истепаат и полицајците осеќам дека ќе бидат демолирани сите што ќе ја подржуваат парадава, еве добар коментар на видеово погоре.

tako je, Bog je stvorio Adama i Evu,a ne Adama i Stevu!!!!!!

Биче разбивање :vozbud:

Незнам со кој памет ќе излезат на улица, пак ќе изедат ќотек, а може и полошо да им се случи. Навијачите на Звезда и Партизан има да ги сомеља све до еден:toe:

Единствен пат кога не се тепаат меѓусебе туку заедно против друг.Со радост се чека овој прајд.:pipi:

овие изгледа им се соубави од ќотек па сакаат пак

туку пред некој ден видов дека Боки 13 и кај нас ќе организирал геј парада и тоа на билборд видов

така беше или грешка сум

Биче разбивање :vozbud:

Искрено се надевам дека ќе биди,не вервам за 8 години да се испичкари цел народ.Ај да се помолиме Делије и Гробари да се соберат во невиден досега број и да ги акнат педерите од чименто :back:.
Леле ко не дојдат во Битола,нема да стапнат во радиус од 10 км од градо уште еднаш.

Искрено се надевам дека ќе биди,не вервам за 8 години да се испичкари цел народ.Ај да се помолиме Делије и Гробари да се соберат во невиден досега број и да ги акнат педерите од чименто :back:.
Леле ко не дојдат во Битола,нема да стапнат во радиус од 10 км од градо уште еднаш.

хехе така ли се докажувате во Македониа колави маже сте или ти сам себе сакаш да убедиш дека си маж :)

хехе така ли се докажувате во Македониа колави маже сте или ти сам себе сакаш да убедиш дека си маж :)

Не се докажваме,знаиме колкаи мажи сме,големи ебачи и тепачи,тепаме педери и ебаме бугарки на мртво.

Не се докажваме,знаиме колкаи мажи сме,големи ебачи и тепачи,тепаме педери и ебаме бугарки на мртво.

Народот убаво вели
Куче дето много лае не хапе :)
Истото важи и за вас форумните мажи и ебачи.Онлајн сте опасна работа , реално нули :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom