- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.282
- Поени од реакции
- 8.436
Правосмукалката предизвикува електрицитет, кој е штетен за деловите.
Нема да усисува него ке го сврти контра каде што испушта воздух, исто како на компресор да го носи, јас така правам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Правосмукалката предизвикува електрицитет, кој е штетен за деловите.
Sea zemav nov kuler i sakam da go vgradam sam bidejki mi se zdosadi da go nosam na servis kade sro e cekam nedela dena i davam nad 500 za cistenje.Kulerot ima termalna pasta na nego a jas imam na procesorot od stariot kuler i prasanjeto mi e dali d aja izbrisam termalnata pasta starata i da ja stavam taa od kulerot sto e na nego ili ne?i dali voopsto da probam da go smenam sam oti do sega nikogas ne sum menjal kuler-strav mi e da ne zaebam nesoНема врска, како и да прави пак ќе има статичен електрцитет.
Sea zemav nov kuler i sakam da go vgradam sam bidejki mi se zdosadi da go nosam na servis kade sro e cekam nedela dena i davam nad 500 za cistenje.Kulerot ima termalna pasta na nego a jas imam na procesorot od stariot kuler i prasanjeto mi e dali d aja izbrisam termalnata pasta starata i da ja stavam taa od kulerot sto e na nego ili ne?i dali voopsto da probam da go smenam sam oti do sega nikogas ne sum menjal kuler-strav mi e da ne zaebam neso
Ok falaништо комплицирано, извади го, избриши пастата, стегни го, и то е.
Ama nishto sepak ke go nosam kaj supacine da go napravat bidejki mojte ne mi dozvoluvaat da go otvaram oti e seuste pod garancijaсамо таа старата, немој на новиот![]()

Ama nishto sepak ke go nosam kaj supacine da go napravat bidejki mojte ne mi dozvoluvaat da go otvaram oti e seuste pod garancija![]()
Celo kukiste po VTOR pat bez lepenka pozadi bidejki sakaa da me namestat deka sum go otvotil kako prviot pat so me zaebaa i odvaj gi ubediv deka ne sum go otvaralЧекај ти имаш гаранција на цела куќарка или секој дел посебно?
Што купуваш компјутери од такви преваранти?Celo kukiste po VTOR pat bez lepenka pozadi bidejki sakaa da me namestat deka sum go otvotil kako prviot pat so me zaebaa i odvaj gi ubediv deka ne sum go otvaral