GDDR3 VS GDDR5

• Креатор на темата Креатор на темата ColopiX
  • Време на започнување Време на започнување
Правосмукалката предизвикува електрицитет, кој е штетен за деловите.

Нема да усисува него ке го сврти контра каде што испушта воздух, исто како на компресор да го носи, јас така правам.

Нема врска, како и да прави пак ќе има статичен електрцитет.

Нема врска, како и да прави пак ќе има статичен електрцитет.
Sea zemav nov kuler i sakam da go vgradam sam bidejki mi se zdosadi da go nosam na servis kade sro e cekam nedela dena i davam nad 500 za cistenje.Kulerot ima termalna pasta na nego a jas imam na procesorot od stariot kuler i prasanjeto mi e dali d aja izbrisam termalnata pasta starata i da ja stavam taa od kulerot sto e na nego ili ne?i dali voopsto da probam da go smenam sam oti do sega nikogas ne sum menjal kuler-strav mi e da ne zaebam neso

Избриши ја, и стави го кулерот, убаво стегни од сите 4 страни. Потоа проверувај ги температурите при оптеретување дали е све ок.

Sea zemav nov kuler i sakam da go vgradam sam bidejki mi se zdosadi da go nosam na servis kade sro e cekam nedela dena i davam nad 500 za cistenje.Kulerot ima termalna pasta na nego a jas imam na procesorot od stariot kuler i prasanjeto mi e dali d aja izbrisam termalnata pasta starata i da ja stavam taa od kulerot sto e na nego ili ne?i dali voopsto da probam da go smenam sam oti do sega nikogas ne sum menjal kuler-strav mi e da ne zaebam neso

ништо комплицирано, извади го, избриши пастата, стегни го, и то е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom