Газирани пијалоци или природни сокови?

• Креатор на темата Креатор на темата *princess*
  • Време на започнување Време на започнување
Преферирам природни сокови, ама кога ми е ептен топло си дозволувам да испијам и нешто газирано како кока кола или швепс

Порано пиев многу газирани сокови...кока-кола и фанта..но сега ми забранија -.- па затоа пијам природни најмногу поради витамините во нив :)

Сега пијам кока-кола,инаку пијам мн сокови,и природни и газирани,важно да е сок

До пред 2-3 недели бев зависник од газирано, но бидејќи нон стоп се мачам со воспаление на крајниците, го оставив, кога и да пијам газирано веднаш се разболувам, сеа баталив веќе 2-3 недели немам пинато газиран пијалок и се чувствувам боље него икад, така да природни сокови би избрал, од портокал во лето, ладен, со кокци лед во него е нешто прекрасно, пробајте.

На Корзо седнат на лето надвор во некој локал и швепс со мраз и цигара.......уфффф

ОН...Газирано сакам повеќе :)

Ооооуу тежок избор .. Претежок. Сокови генерално обожавам ииии ретки се тие што не ги сакам.

Само едно знам, после hang over, исклучиво газиран сок му е спасот. :)

Најмногу сакам кока-кола ама ретко пијам пошто е штетна и ретко купувам (ако купам додека не ја изпијам не престанувам), а пијам природни сокови во соковник цвекло, морков, јаболко зелено( по кисело ) ми е најомилена комбинација
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 11:54 ---

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom