Ѓаволот ги сруши кулите близначки

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ти видео кое го докажува тоа дека не ефотошоп али овде има премногу неверници кои навистина и гооспод да дојде на на земјата нема да поверуваат.

Значи на 37 секунди стисни на пауза од ова видео и ќе видиш дека е истата фигура од првото видео кое впорчеме исто така стпирано и за д аможе да се забалежи за таквите како тебе.

Тоа лево ми изгледа на мече а тоа десно на прасе :)
За таквите како тебе да се појасни дека фотошоп е за слики не е за видео. Гледај малце пошироко, а ако си во некоја религиска верска секта тогаш се ми е јасно, нема што да се разговара повеќе (гледате само во еден правец а сите благодети од науката и технологијата ги користите а ги негирате)

Абе неможам да ви се изначудам... Оној Бин Ладен да не им ги сруши кулите ??? Јас барем така знам.. аааааааа... пошто они се АМЕРИКАНЦИ.. и никој ништо не им може мислам они се Д БЕСТ па на таков чин морал да се појави и ѓаволот за да гледа... нели пошо се американци ни ѓаволот не им може ништо па барем можел да гледа кога се уриваат и да фаќа сеир... :) барем јас така мислам.. Истото важи и за ванземаљците... па шо мислевте вие бе.. америка ли е забанција ли е.. кога у америка ке прдне некој претседател тоа треба и на мрас да се знае а камо ли за кулите кога им се рушат.. сигурен сум дека и на марс знаат за кулите близначки.... ::vozbud:

псс

на ова се одговара PHOTOSHOP и се е можмо пријат...Ѓаволот а хехехе закон

Не бе ванземљанци со даљинска Made in China затоа не се урнаа убаво у Пентагон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom