Гавазова vs. Цеца

Гавазова или Цеца

• Гавазова

Гласови: 31 57,4%
  • Цеца

Гласови: 23 42,6%

• Вкупно гласачи
    54

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Локација
Haunted Hayride
Веб-сајт
misterijamk.blogspot.com
Пишувајте коментари :) Не се работи само за која поубаво се облака, која има поголеми милкмелонс, која има подлабоко деколте и слично(добро сега може и ова да биде некој фактор:)).

Ќе си речете Цеца е Цеца, но кога се работи за дијаспората и нашите фолкери се главна фора.Цеца замина на печалба со 34 свечени фустани и 25 пара чевли, за секој случај. Сузана Гавазова си има друг рецепт.

А и околу обезбедувањето Сузана е фрлена на практичност.Салите и вака и така се полнат. И додека Цеца сака да си ужива во статусот ѕвезда, нашите и немаат некои посебни барања.

Можеби и затоа, само Сузето може да се пофали дека е единствената која била во Австралија 2 пати во иста година. Ај да видиме Цеца тоа да го направи. :)

Цеца

images

images

images

images

images

images

И двете се :drk:, но да видиме која е поубава, знае да пее и сексипилна жена. Зависи од вас :)

Koja е па сеа Сузана Гавасова? (или Гавазова, на едно место си ја пишал вака, на друго така)
Некоја наша Цеца ли?

...изглеа не сум баш у тек.

Koja е па сеа Сузана Гавасова? (или Гавазова, на едно место си ја пишал вака, на друго така)
Некоја наша Цеца ли?

...изглеа не сум баш у тек.

Гавазова и Светлана Ражњатович Цеца

Газазова, оти е домашна. :)
Цеца, пошто од стара кокошка супата е подобра.

Зошто вакви глупи споредби?

Патриот до смрт Гавазова само таа може да ме стопли сред зима со летен хит, додуша есенва излезе за догодина :nesum:.

Цеца во се е подобра

Патриот до смрт Гавазова само таа може да ме стопли сред зима со летен хит

- Wait wait wait wait wait. I thought we were gonna cool his hot heart with a cool island song.- No, he has an icy heart.- But you can't melt ice with a cool song, 'tardheart.- So we have to warm his icy heart with a hot island song.- But it's a cool island song.- Well then we're gonna end up freezing his hellish heart with a cool island song.

- Wait wait wait wait wait. I thought we were gonna cool his hot heart with a cool island song.- No, he has an icy heart.- But you can't melt ice with a cool song, 'tardheart.- So we have to warm his icy heart with a hot island song.- But it's a cool island song.- Well then we're gonna end up freezing his hellish heart with a cool island song.
И после тој шо ти рече?

Темава смрди до немај каде ама да не бидам хејтер, кога веќе мора да се бира, нека е тоа Цеца, оваа Гавазова премногу ефтино изгледа, real slut.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom