Gareth Emery @ Club Colosseum - 24.04.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се верува никој не спомна дека и Tuvan ја пушти. Срам да вие :). Иначе, журкава беше феноменална. Ѕвер е типов. Момент на вечерта ми беше Nothing But You. Ептен јака атмосфера се направи на таа песна.

едвај станв.иам 36 видеа.сите јаки траки снимени.сеа на youtube мавам најдоброто,покасно ќе стаам нечо тука да се потсетиме на најдобрата журка до сега во Colosseum.:vozbud: толку за сеа,неам зборови веќе.:back:
http://tinypic.com/view.php?pic=34owpzp&s=5
view.php

некој да не го знае името на траката?

Свака част на момакот, партали сет, трака која од која побоља.
Атмосфера лудило, а и момакот се мрдна скокајќи зад миксета.

Лом траки испушти меѓу кои: On A Metropolis Day, Sapphire, Exposure, Lethal Stadium Four, Renegade, Nothing But You, Lonely Girl, We are One, This is Silence... и крајот Satellite.

Се на се топои жур, го очекуеме пак момаков, нема кај да бега, доаѓа пак.

P.S. И траката шо ме искина.... некој име презиме да не и знае? И на WMC ја рокаше, ломои....
и јас се чудев која трака беше ама некако многу слична е со global, можеби некој ремикс ?
инаку одлична атмосфера беше,не беше премногу гужва како на армин каде немаше место ни игла кај да фрлеш туку таман после еден саат се исчисти малку ,а тој што се качи на сцената на крај да се слика со него изгледа му се исклучи камерата:pos2:

и јас се чудев која трака беше ама некако многу слична е со global, можеби некој ремикс ?
инаку одлична атмосфера беше,не беше премногу гужва како на армин каде немаше место ни игла кај да фрлеш туку таман после еден саат се исчисти малку ,а тој што се качи на сцената на крај да се слика со него изгледа му се исклучи камерата:pos2:

му се исклучи !!
Гледај во последното видео на ивица што ги постираше .. при крај :))))))))
Epic Fail :):pos2:

му се исклучи !!
Гледај во последното видео на ивица што ги постираше .. при крај :))))))))
Epic Fail :):pos2:

Абе јас сум тој што се качив да се сликам, и не се сликав со апарат туку со iPhone и не ми се исклучи ја имам сликата ако сакате ќе ви ја постирам, малце е Blur-и ама океј е :vozbud:
Edit: А да и со пола глави сме пошо неможев да го стигнам да бидеме у ист кадар.

Абе јас сум тој што се качив да се сликам, и не се сликав со апарат туку со iPhone и не ми се исклучи ја имам сликата ако сакате ќе ви ја постирам, малце е Blur-и ама океј е :vozbud:
Edit: А да и со пола глави сме пошо неможев да го стигнам да бидеме у ист кадар.
аха епа ок јас само те видов така разочаран :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom