ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.973
- Поени од реакции
- 57.795
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

И кога и рече за тоа што си го има убиено братот, it's funny, you should try it sometimesИнаку:
Прегледај го приврзокот 174394
Жал ме фаќа за братот, кој стигне го ебава веќе, нека ја убие дрољата и нека се оправи.

Ова може да се претвори од Теленовела ако се спасиСем беше океј, видовме нешто битно, дека таму е сега Џорах.

Гледаш сај-фај драма, логика бараш?Не ми е баш логично ама ај

Цело време очекувам Џон да покаже некоја 'луда жичка' на Таргариени.. Некако ми е премногу праведен и обзирен ,има повеќе Нед Старк карактеристики дури и од неговите деца.. Во едно интервју Кит изјави дека се уште не се знае кој е таткото на Џон, од една страна и логично е бидејќи не се објави гласно но пак од друга страна веќе е очигледно и сепак малку е збунувачко и бесмислено тоа што не пројавува ништо таргариенско![]()
Баш истото што го кажа дека е растен меѓу децата на Нед и од Нед. Ама кој знае можеби за последната епизода од серијата му го чуваат мелтдаунот, ако воопшто го има.Да но она што го учиш е едно а она што ти е во крвта е друго.. Сепак досега требаше да има нешто суптилно што ќе го прави различен. И башка тој самиот како плод на двете најмоќни династии е премногу да речам просечен, попрво би помисила дека Арја е пола Старк пола Таргариен отколку тој..
Ова ти е овца растена меѓу кучиња и нормално, трча како кучињатаБаш истото што го кажа дека е растен меѓу децата на Нед и од Нед. Ама кој знае можеби за последната епизода од серијата му го чуваат мелтдаунот, ако воопшто го има.
Има еден тон нелогични работи (во серијава, не во книгата), али тоа не е. Ако збориш за лице мењање плус глас и све, да ти кажам дека тоа не е баш чисто техничка работа него има тука у таа постапка и магија и паранормални моменти. У серијава не го објаснија баш целиот процес на мењање лице како точно иде.Не ми е баш логично ама ај
Змејското стакло нели ги убива само White Walkers? Тие скелетите што шетаат мислам дека се убиваат без змејско стакло. Можеби грешам.Ej да, џинојте ги заборајвме, армијава на мртвиве искрено изгледат неуништливо, Џон и компанија џабе се стегаат немаат никакви шанси со змејско стакло против толкава армија. Дури и змејојве од Калисиво ќе се беспомошни против овие.. Морат тука богојве што ги спомвет цело време во серијава да истает нешто плус од ракав за да победат жививе.