Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
giphy.gif

Ама знаете колку ќе му биде полесно сеа на Стелт прва епизода кога ќе ја гледа...
Не ние кога ја гледавме, 100 лика наеднаш, брат и сестра се плескаат (колку само бев WTF, шо испуштив јас на овој момент), деца паѓаат од кула, џуџе се појавува од нигде никаде, сите мирни го чекат Роберт :)

Ама знаете колку ќе му биде полесно сеа на Стелт прва епизода кога ќе ја гледа...
Не ние кога ја гледавме, 100 лика наеднаш, брат и сестра се плескаат (колку само бев WTF, шо испуштив јас на овој момент), деца паѓаат од кула, џуџе се појавува од нигде никаде, сите мирни го чекат Роберт :)
Плус, после Ремзи, Џофри ќе му изгледа како Мајка Тереза. :D

Џуџе се појавува од нигде никаде и му удира 3 спортсќи на Џофри идниот крал..:) Многу интересно ќе му биде,дури му завидувам што ќе ја почне од почеток(ако ја почне де).

Почна снимањето на 7мата сезона :vozbud:

Какво снимање коа уште кастингот за новите ликови не е завршен.

То ест не е ни почнат, објавени се само улогите кои ги бараат.

Стандард во септември почнуваат со снимање, евентуално октомври.

Какво снимање коа уште кастингот за новите ликови не е завршен.

То ест не е ни почнат, објавени се само улогите кои ги бараат.

Стандард во септември почнуваат со снимање, евентуално октомври.

Лани Емилија Кларк почна со снимање уште во Јуни во Шпанија
еве ти доказ..
https://www.instagram.com/p/3riDduo1KQ/?taken-by=emilia_clarke

Мејзи почна во Јули да снима во Италија.. А пред еден ден Мејзи објави слика дека е веќе во Италија, што значи почнато е снимањето со нејзиниот лик..

Снимаат на различни дестинации во еден ден актерите патуваат до 3 држави, нема логика да почнат со снимање во септември..
Лани Емилија во еден ден снимаше Шпанија и Хрватска..
И ако ги имаш гледано видеата на јутуб кажват дека снимаат 200 дена во годината ;)

А дали и оваа година ќе се снима во Македонија? Сакам да се пријавам како статист, ако може сакам Бел да бидам, ако не, може и Врабец.

Лани Емилија Кларк почна со снимање уште во Јуни во Шпанија
еве ти доказ..
https://www.instagram.com/p/3riDduo1KQ/?taken-by=emilia_clarke

Мејзи почна во Јули да снима во Италија.. А пред еден ден Мејзи објави слика дека е веќе во Италија, што значи почнато е снимањето со нејзиниот лик..

Снимаат на различни дестинации во еден ден актерите патуваат до 3 држави, нема логика да почнат со снимање во септември..
Лани Емилија во еден ден снимаше Шпанија и Хрватска..
И ако ги имаш гледано видеата на јутуб кажват дека снимаат 200 дена во годината ;)

#MeBeforeYou filming just keeps getting better!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom