Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
lele kolku loso glumi kalisi posebno taa facata over confident koa ja prai aka badass...auuuuuuuuu neverovatno kiselini u zeludnik mi prai...

u meguvreme sve bese na mesto odlicno izvedeno samo sea me interesiraat igrite u pozadina i kolku sansa(poso spored facata dur go jadea kucinjata na remzi,se glease deka i ona e stanata teska kucka) ke go sitne John i tako dalje...severot ja izvadi nagolemo epizodava.....

TeDT7uw.jpg

:icon_lol:

Доста добра епизода. Иако имаше доста епизоди од оваа сезона што некако одеа контра на развојот на карактерите од предходните сезони.

А тоа ме бендисува многу кај Мартин, скоро секој си го добива заслуженото.

Ауууу серијава така добро знае да ме разбрка додека ја гледам....Епизодава беше епизодиште! Од почеток до крај тепачки, битки, колења и се измеѓу... Факинг епик!

Искрено најмногу сум изненаден од Санса. Од најнаивниот лик во серијата сега како да станува иста како литлфингер. Ремзи си го доби така јако што се смеев додека кучињата го јадеа.

Искрено најмногу сум изненаден од Санса. Од најнаивниот лик во серијата сега како да станува иста како литлфингер.
Тоа е една од најаките аспекти на серијата. Карактерите имаат вистински прогрес. Санса е еден од најманипулираните карактери во серијата, почнувајќи од прва сезона па се до сега. Можеме само да замислиме дека било кој што ќе помине низ се што таа помина ќе дојде на крај да биде супер манипулатор.

биткава беше quite disturbing
малце незгодно ми дојде од толку насилство :cenzura:
реално очекуван исход иако многу добро беше изработена цела епизода, најскапа досега во GoT франшизата. Одлична епизода сигурно топ 5 епизоди во серијава. една мала забелешка ми е тоа што тирион и кажа за Дени за wildfire планот на татко е. во трета сезона то беше баш моментот на Џејми кога го кажа тоа на бриен и таа е единствена што знае за тој план. не верувам дека Џејми би му кажал на било кој за ова освен тогаш во бањата.
сепак ништо страшно и стварно добра епизода, ја опраја сезонава со оваа и hold the door.

Последно уредено:
Очекував да дојт литерфингерче, али едно време реков ништо ојдоја пофира, звукот на то трубата ко идеа тие ми беше нај во епизодава, ремзи е добро месо за кучината некаа цицаттттттт, прејака епизода, дури и во мирин беше интересно, со нетрпение го чекам финалето.

Баш ОК беше епизодава. Полна со акција, некои ствари се разрешија , нови прашања се отворија. Џон уште си нема везе од животот, сестра му има поголеми муда од него, Јара има добар г'з, Калисито можда е би. Во принцип вреди да се потроши саат време од животот на епизодава.
zMKXbP8.png

HYrfwLZ.jpg

Овој па Амбер клошарот who owns the north вика, ти сигурно не ебате предавникот. Појако ќе беше ако Рикон трчаше цик цак, ама ај да не мрчам, супер беше. Одлична борба и штета за џинот. :(
Тој господарот од Астапор ли беше не памтам, со ланците на него, каква фаца леле, да посакаш да му отидеш на снимање и да го претепаш без причина.
Последната епизода мислам дека појака ќе е, и баш сакам да видам што ќе и кажува Бејлиш на Санса. Сакам да го фрлат на кучињата ама тешко.

чудна работа Ghost го немаше во биткава ??

Ми текна и мене, али ако беше то ќе значеше смрт, колку и де е моќно и паметно, сепак е волк, ќе се фрлеше во 100 души и се некој ќе го заколеше.. А уште тој остана колку шо знам така да нека се шетат низ Винтерфел.

Белјиш тотален победнит до сега во секоја битка од 1ва сезона до сега. Првин тој беше еден од поголемите виновници за тоа што Старкови го допреа дното и никој не дозна за то, за сега да се крстат во него и најверојатно Санса ќе му се предајт него..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom