Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пошо сите сезони ги изгледав во две недели не добив чуство дека Џофри е тоолку лош, колку шо го праеја:toe:

Во припрема за новата сезона, гледам некои сцени од претходно за потсетување, и сфаќам дека Рус Болотн бил ептен јак лик, во втора и трета сезона не сум обраќал многу внимание на неговите сцени мислејќи дека е некој небитен помошник на Роб, а он да ти бил прав Тајвин од Северот, ладен и прецизен со таа калкулантската фаца.

Само ќе видиме дали на крај цело тоа сплектарење, лаги и предавства ќе му се одбие од глава како на Тајвин.

Јас пошо сите сезони ги изгледав во две недели не добив чуство дека Џофри е тоолку лош, колку шо го праеја:toe:

Имаш израснато во лошо маало. :toe:

Јас само што ги изгледав сите по втор пат, срцето пак лупаше кај Red Wedding и Viper vs. Mountain, што значи дека јасно е кои се врвните моменти досега у серијата. Се надевам на уште барем еден таков сезонава, чисто за адреналин :)

актерот е иритабилен, тоа додаде за плус мржња :)[DOUBLEPOST=1428612950][/DOUBLEPOST]
11148717_821425507950596_484967089836210429_n.jpg

од пред 2 саата свежо хехехе

Кој дуел само ќе биде во недела, ќе се судрат два различни погледа на светот.

dzoksi.jpg

наспроти

nedstartk.jpg

A плус и Јунајтед - Сити играат. Уште само предвремени избори фалат.

Не велам ништо само се молам во петката копилето kingslayer да умри.. Ohh justice :sneaky:

Колку е тешка серијава за следење... Два пати ги имам гледано од прва до трета сезона, ја пуштам сега по втор пат четвртата за да се потсетам и пак стискам по два-три пати низ епизода пауза да гуглам нечие име. Ќе седнам деновиве пак да читам lore, шта чеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom