Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Shit just got serious! :vozbud:

Brace yourselves, нотификации на секои 5 секудни incoming.

Оваа сезона наместо бан од тема заради спојлер, ќе следи нешто полошо. На членот што ќе напише спојлер, секој ден по приватна порака ќе му ја праќам преписката помеѓу Сунгерот Боб и cige.

@Ilumious ѓабе е. :D Ја даваат на HBO четврта сезона, ја глеам на моменти, од неделава ќе почне и стандардното репризирање пред нова сезона али го нема тоа од минатите години кога едвај чекав да дојдат новите епизоди.

At first I blame глупите трејлери за сезонава. Оние за прошлите сезони беа школкси пример како треба да изгледа трејлер. Кој пред се ќе те загрее за новата сезона.

Овие беа: :vozbud::drk::shok2::aplauz::cuc:

Со страшна музичка позадина плус!

Тие за сезонава се шукурац. :D

Пoимa немaм дaли ви се имaм пoфaленo пa aј :D

fb952a63c4547e2e436cb6ae2e781ef3.jpg

Зошто не пишете у ДК дека е отворена темава бе педери..

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
^^^ Мојата маица е појака, штета што умре копиљот, сеа го нема филингот за носење. :kuracc:

Го заборавив најважното!!!

Санса има да им препорача нешто на хејтерите (читај Марџери лаверс)

tumblr_nl8q97kojO1s5m21go4_250.gif

До нејзините обожаватели:

tumblr_nlgs37K6Mb1qz581wo4_500.gif

До неутралните:

tumblr_nll9s0x10S1tz0azfo4_250.gif

+ причина што сезонава ќе биде послаба, Санса не е веќе црвенокоса. (n)

И ја мислев дека го немам тоа истото исчекување за новава сезона, но како наближува времето за премиерата така се повеќе ми расте интересот, баш си ги изгледав денес History and Lore од четврата сезона, за жал нема да имам време за репризирање на цела сезона, ама колку за најбитните моменти може.

У новата сезона Санса ќе биде најбоља, се слагам со @ElNinho, дури сеа ќе видите шо е опасна женска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom