Note to futureself..
1. Вотката не ти е пријател! Дружи си го штокот. Дааа знам дека ти е глатка и ти се лизга така ватрена без мраз како што ја тепаш, АМА НЕ. Со последици и нус појави се тегавиш низ вечерта, а богами и денот потоа. Батали ја, не си играј мајтап. Држи се на тоа шо е веќе проверено и прифатено. Ти + Штокот = Never go out of style! Арно ти вика и клапата и Тејлор Свифт ..
2. Извади си ја малце главата од газот и покажи поголема заинтересираност и пажња. Ваљда не си заборавил со каква особа си имаш работа и со кои нејзини црти првично те придоби. Делата говорат за човекот, не мислите. Тие си се твои и некои не ти ги чита. Ја постави првично играта, ти ја прифатија, собра еден куп левериџ (повеќе од колку што заслужуваш) и уште го тераш истото коло, се правиш на тошо, а и сам си свесен, знаеш и другите ти зборуваат дека играта еволуираше, па мора и ти соодветно да се промениш и да го прекинеш стариот филм. Не ти е ваљда страв сам на себе да си го признаеш тоа?! Man up, you're better than this.
Фино се проведовме иначе сношти мала. Музика за душа, алко до без свест и друштво за сва времена. Не ми се верува дека скоро сите пријатели ми се уште од прво одделение .. Еееехх времиња.