Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Од кај знаеше Бриен дека девојчето е Арја кога го виде Кучето?
Па Хот Пај им кажа, баш сега ја пуштив таа сцена, во 7ма епизода беше. Дека биле земени од Brotherhood, него го оставиле таму, а продолжиле со Арја и Кучето. Плус рече дека е преправена како машко, а Арја се претстави како женско кога се сретнаа во 10тава епизода.

Санса на сликиве погоре ми личи на ЕМили Проктер во смеѓа верзија.

Погоре puno си кажува спојлер , дај банирај го . :facepalm:
Абе кај да го банирам кога не сум на компјутер? :D пријавете лошо мислење ќе средат другите, не сум само јас :)

Човече , кажува спојлер и ич не му е гајле .Тебе ти е сеедно , но мене не , а штета што немам таква можност но еден бан што би ти стегнал , мерачки. :tapp:

Сега видов колку години имаш , неразбран еден.:facepalm:

Стварно си параноичен бе. Не отварај линкот и тоа е тоа. Сам ли ти оди маусот натаму? Сериозно, параноичните и ти посебно, повеќе ми сметаат на темава, отколку Бомбастичен и другите вики-спојлераши.

Дај бе нека се затвори темава. @wot @џимеј @Ilumious

Па Хот Пај им кажа, баш сега ја пуштив таа сцена, во 7ма епизода беше. Дека биле земени од Brotherhood, него го оставиле таму, а продолжиле со Арја и Кучето. Плус рече дека е преправена како машко, а Арја се претстави како женско кога се сретнаа во 10тава епизода.

Ко се разделија Арја и Хот Пит кучето не беше затвореник ? Тек после беше team up-ot.

@Шкорпион кој спомна нешто за постапката на @puno ?? Тоа е одлука на модераторите, а не моја или на @Rigel Kent . Мене ми смета сталното плачење и заканите со бан на @Rigel Kent кој мечтае да биде модератор овде.

Еве, ако сакаш да бидам искерн, кога ваква расправа би била водена на еден од форумите каде што јас сум во администрација, овој дел би бил избришан и двајцата тука би добиле опомени, ама исто така не би било нити дозволено некој да се изигрува „принцеза на зрно грашок“ кому се нешто му смета и кој е најпаметен и кога он би бил модератор/селектор/министер/претседател на ООН ......

Ко се разделија Арја и Хот Пит кучето не беше затвореник ? Тек после беше team up-ot.
Искрено не се сеќавам, малку бледи ми се случките од тој дел со Брадерхуд, ама иди на 7ма епизода од оваа сезона, сцената кога Бриен и Подрик си идеа од крчмата, Хот Пај им кажа дека Арја последен пат ја видел заедно со Кучето (не го кажа така, ама го објасни и Подрик знаеше кој е). Тоа, плус фактот што бараа женско преправено во машко, беше лесен заклучок дека тоа е Арја.

Подрик додека беше во Кингс Лендинг таму беше и Кучето, втора сезона.

Плус Кучето сите одприлика знаат за него и како изгледа, заедно со Планината се нешто како Урко според репутацијата. :D

Да де, ама не е тоа муабетот како Подрик го познал кучето, туку како Бриен ја позна Арја беше поставено како прашање.
Се фативме за ситница, али боље од другиов „муабет“. :D

Да де, ама не е тоа муабетот како Подрик го познал кучето, туку како Бриен ја позна Арја беше поставено како прашање.
Се фативме за ситница, али боље од другиов „муабет“. :D
еј моја грешка не сум ве разбрала :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom