Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само што ја видов нотификацијата си помислив како ли ќе ги поврзеш ГоТ и КаролинаКаролина вчера изјави дека била голем фан на серијата Game of thrones и сега е опседната со книгите.
Е штом Каролина изјававила, еве и јас изјавуавм синоќа само што ја изгледав прва сезона, воодушевен сум. Плус прочитав и околу 60-тина страни од темава таман до втора сезона.
Верувам вие старите гледачи ќе речете- уште ништо не си видел! Во право сум нели, најдоброто тек следува?!
Гледај ги и екстра материјалите, ги имаш на YouTube. Доколку не ти се брза повторувај ги епизодите ама добро сега тебе ептен свежи ќе ти бидат.Нема шанси да ја читам, барем не детално, не си го расипувам задоволството.
Гледај ги и екстра материјалите, ги имаш на YouTube. Доколку не ти се брза повторувај ги епизодите ама добро сега тебе ептен свежи ќе ти бидат.
Како и да е ГоТ е серија што треба да се гледа повеќе пати бидејќи има многу настани и ликови
http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/game-thrones-movies-eyed-by-689629Според изјавата на писателот Џорџ Р.Р. Мартин, познатата серија „Game of Thrones“ може да заврши како блокбастер, пишува Hollywood Reporter.
„Сè зависи од тоа колку серијата ќе биде гледана, дали ќе трае со години. Книгите стануваат сè поголеми и поголеми, можеби ќе биде потребно и нешто малку да скратиме, како филм од два часа со буџет од 100 милиони долари. Змејовите стануваат навистина големи“, изјави Мартин за Hollywood Reporter.
Во интервјуто тој изјави дека неговото дело „Tales of Dunk and Egg“ чие дејство се случува 90 години пред настаните во „Game of Thrones“ исто така би можело да се снима како серија.
Не мораш сега, натаму кога ќе имаш време дури и да ги завршиш сите 4 сезони пак пушти си ги онака кога ке си слободен. Јас пример секогаш кога ги повторував епизодите се повеќе се фасцинирав од некои сцени бидејќи кога ќе ти се намали неизвесноста од приказната можеш повеќе внимание да обрнеш на "малите" убавини што ги има серијатаТешко дека ќе можам било што плус да изгледам моментално, едвај чекам вечер или деновиве да ја почнам и втора сезона. План ми е сите три да ми се изгледани до април, т.е до почетокот на новата сезона. А здравје, на лето ќе има време за гледање и се додатно ште е друго. Вака ми беше и со Б.Б, ги изгледав четириипол сезони наеднаш и после пукнав од мака до почетокот на вториот дел на петта сезона.
Актерите не можат да го издржат притисокот од комплексноста на улогата и самиот ликСекоја сезона со нов Gregor Clegane.![]()