Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Од 1ви Април во книжарата Топер првата книга ќе ја има по цена од отприлика 500ден преведена на македонски. На секој втор месец ќе вадат нова книга, а цел серијал ќе биде отприлика негде во 10 книги вкупно.

ПС: Знам дека инфово може не е за тука дека има посебна тема за книгите, али страв ми беше да влезам тамо да не налетам на слојлер. :)

Потсетување на трета сезона, како да не сме и онака во состојба на исчекување.

Последно уредено:
1898037_4118700222235_57621696_n.jpg

Ја гледам пак во пресрет на новата сезона за да се потсетам и поинтересна ми е на второ гледање.

Јас ја завршив во 3 дена. Унапред и репликите ги знам ама тоа не ми го намали задоволството во гледањето туку напротив

Јас па земав на одбрани делеови да се посветам, ги има во изобилство на Youtube. Земав во едно парче сега пред малку ги изгледав одеднаш собрани сите сцени со Olenna Tyrell. Дава супер слика за неа собрано се заедно, се создава длабочина. Не ми се верува дека ликот се смета за "supporting", колку е само опасна, неверојатно досетлива и интелигентна. Се надевам ќе ја има доста и во нареднава сезона :D.

Јас па земав на одбрани делеови да се посветам, ги има во изобилство на Youtube. Земав во едно парче сега пред малку ги изгледав одеднаш собрани сите сцени со Olenna Tyrell. Дава супер слика за неа собрано се заедно, се создава длабочина. Не ми се верува дека ликот се смета за "supporting", колку е само опасна, неверојатно досетлива и интелигентна. Се надевам ќе ја има доста и во нареднава сезона :D.
И она и Tywin Lannister. Двајцата имаат едни од најдобрите реплики во шоуто.

И оваа ја споредувавте со Марџори „бричена глава“ Тајрел :unsure:

И она и Tywin Lannister. Двајцата имаат едни од најдобрите реплики во шоуто.

Замисли Мартин да ги скопчал во книгата овие два карактери. Какви ли деца ќе роделе заедно не можам ни да замислам, ако ги наследат нивниве карактеристики :D

Бениоф и тој другиот Вајс изјавиле дека Обама ги гледал епизодите ден пред премиерата. Немој после да ми реплицирал по форумов некој дека циганиве немале привилегии !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom