Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
wot

Немаш спојлери, само историјата. Ама возможно е тие работи подоцна да ги вметнуваат во серијата низ разговор, а на некои тоа им пречеше (да дознаат нешто од историјата на Westeros пред да го има во серијата). Иначе, ептен добро објаснува девојката.

Е оваа од видеово е грда а не Санса!

И FFS, скоро 18 години има, 4 години е помалa од мене. I'm not pedobear! :noze:

Ќе видите кога ќе потпорасне, а па камоли коа ќе стане near to MILF како Марџери која има 31г. сеа, а цицките и се ко Мојсеј да поминал меѓу нив.

А имат некој за тим Серсеи (тим M.I.L.F.)?

Сите! :D

Остај линк. Лани лето, пред 4ти Јуни (да не барам линк) ќе ги зимав и читав книгиве. Ми фалеа некои 90тина денари на сметка и ме мрзеше во банка на жешко. :pos:
Се надевам годинава ќе ги прочитам.

http://www.reddit.com/r/gameofthron...7_westerosi_history_week_1_different_species/

Children of the Forrest било. Нема везе, читај ова.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Тапа вкус за жени, ме разочара темава. Марџери е дотепана од промаја, најкрива уста во Вестерос. Од младите Санса е број 1 без конкуренција, додека севкупно Мелисандре ги шие сите.

Тапа вкус за жени, ме разочара темава. Марџери е дотепана од промаја, најкрива уста во Вестерос. Од младите Санса е број 1 без конкуренција, додека севкупно Мелисандре ги шие сите.

Мелисандре во тим МИЛФ

Шуќур у нешто со тебе да се согласам! :D

п.с. исто паузава може да се искористи и за посета на овој канал:

http://www.youtube.com/user/GameOfThronesMoments

и потсетување на некои епик сцени, на пример:

:vozbud:

Уствари со Дрого, Жакен и Тајвин нема слаба сцена. :cuc:

Најсексипилна ми е Мелисандре, после неа иде Марџери, па Серсеи. Ги обожавам сите 3, прејаки жени се, и на изглед, и на карактер, таква у кревет кој знае какви ќејфови прави.:icon_mrgr: Го тупите со Санса, педофили низаедни.

Тим педофили: Санса
Тим таман: Марџори
Тим милфици: Мелисандре.
Гранд при награда: Калиси.

И ајт чао.

Pedophilia is used for individuals with a primary or exclusive sexual interest in prepubescent children aged 13 or younger.

Актуелни се педофилите деновиве, ама за скоро 18 годишна кобила висока 1.80 што изгледа како 25 да се нарекуваме педофили малку е нездраво. Знам дека е шега, така општо ме нервира ова деновиве.

Team: Sam the Slayer FTW!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom